Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla tarzı na tarz şekline şekil yaparım hiçte çekinmem ben senin işini yaptıgın adamı tanıyom diyo bana bende ben tanımıyom dedim şimdi senle konuşsak senin abilerini de tanıyorumdur buna emin ol dedim sonra sustu ben herhangi bir hasarın masrafı gibi bi şey talep etmem gerek yok çok şükür kasom var onu yaptıracak kadar paramda ama kabul etmemeleri beni delirtti ordan geçerken bakıyom yüzlerine kafalarını öne egiyorlar yada bakmamaya çalışıyorlar pis herifler
neyse abi boyaya bişi olmamış gördüşüm kadarı ile git servise vakumla çeksinler. bişi olmuyo böyle bir durumda. bizimde passatın üstüne park ettiğimiz bir yerde arç düşmüştü sağ a direğinin üst tarafına hemen temizledik ama bide baktık göçmüş. Hemen gittim servise adamlar vakumladılar olay bitti.
Muğla'dada park sorunu çok fazla ve otoparklarda anahtar almaya başladılar. Ben ne olursa olsun bi yer bulurum ve anahtarımı kimseye vermem.
neyse abi boyaya bişi olmamış gördüşüm kadarı ile git servise vakumla çeksinler. bişi olmuyo böyle bir durumda. bizimde passatın üstüne park ettiğimiz bir yerde arç düşmüştü sağ a direğinin üst tarafına hemen temizledik ama bide baktık göçmüş. Hemen gittim servise adamlar vakumladılar olay bitti.
quote]
bakalım bi gösterlim vakum çözerse yaptırırım ama olmazsa öylece kalsın nazarlık olsun derim valla ne yapıyım komple boya işi sakat..
Geçmiş olsun Muharrem...Bu tür ciğeri 5 para etmez adamlar için değil bir yaz bir dakka bile içerde geçirmeye değmez kardeşim..Oda senin nazarlığın olsun..Zaten araban çok güzel nazarları savuşturur oda inşallah..
Polise güvensek halimiz harab..Kendimiz halledelim desek yine halimiz harab...Burasıda böyle bir ülke işte napalım...