Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok geçmiş olsun..dediğin gibi otoparklarda arabaları haşat ediolar,ben arbamı her parkçıya verdiğimde vitesi sport modda teslim alıorum..sorumsuz herifler...senin başına gelende pişmiş tavuğun başına gelmez,tekrar çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun Muharrem...Bu tür ciğeri 5 para etmez adamlar için değil bir yaz bir dakka bile içerde geçirmeye değmez kardeşim..Oda senin nazarlığın olsun..Zaten araban çok güzel nazarları savuşturur oda inşallah..
Polise güvensek halimiz harab..Kendimiz halledelim desek yine halimiz harab...Burasıda böyle bir ülke işte napalım...
aynen öyle abicim inanmazsın aracın kaputu yine yara almış bu defa boyada kalkmış ama nerde oldu bilmiyorum iki gğn öncede cihangirin o dar sokaklarına park etmesinler diye birileri kafasına göre boru çakmış boyları 20 25 cm geri geri dönerken ön tamponu taktım biraz çizildi ve sis takılan plastik yerinden çıktı ayıp yaw valla sinirlenmemek elde degil nazar dır Allah büyügünden saklasın diyip geçmekten başka çaremiz yok
eskiden bi paşakapı vardı ohh canavar şimdi haunların oldu
şimdi hep e tipi f tipi gidiyor Allah korusun bu saatten sonra bizi bogar oralar Allah kimseye kapısını bile göstermesin
bende aga yım ama takan yok tabi yaşlandık ondanmı dersin
valla en nice agaları istanbulda simitci ayakkabı boyacısı silmiştirki hiç fark yapmaz birinin damarına basarlarsa siler atar bizden uzak yaradana yakın olsunlar..