ÖSS ye geri sayım!.. 10..9..8..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dışarda inaşşat yapılıor usta çekici sallıor pa pat die matematikte işlem yapmaya çalışıyorsunuz bi anda herşeyi unutuyorsunuz hadi baştan bi daha o gün akşam maç var aklınıza o maç gelior ne yaparız ne ederiz ve büyük ihtimal çişiniz gelecek :D:D aklınızın yarısı orda bi bakmışsınız 70 tane soru boş ve zil çalıyor :D:D:D
imzandaki "içimde ki" kelimesinde bulunan "ki" birleşik yazılacak :kop: :kop: össye girmeden başladım ben serhan abi yauuv :kop: :D :D

Serhanın dediklerine ek olarak birde sınav salonunda ıslık çalan bir tip varsa...işte o zaman herşeyin bittiği andır:D ben sınava girdiğimde adamın teki ıslık çalıyordu ya resmen:( şaka bir yana stres yapcak bişey yok arkadaşlar girip yapacaksınız puanınızı alacaksınız sonra en önemlisi tercih kısmı..yanlış tercih yüzünden hayatı heder olan insanlar var ne yazık ki..

evet arkadaşlar size bu konu altındaki tek ve ciddi olan mesajımı akşama doğru yazıcam! Az sonra hehehehehhe :D:D:D:D:D:D

o deellll sınav dağıtılmadan o kurbanlık koyun gibi bekleyişinizi düşünün.... abowwwwww

ne acabaa :D merak ettim bak simdi :D

ya ben sınavda hıc heyecanlanmamıştım , zamanda su gıbı akıp geçmıştı. bakalım bu sene de oyle olacakmı.

evet arkadaşlar size bu konu altındaki tek ve ciddi olan mesajımı akşama doğru yazıcam! Az sonra hehehehehhe :D:D:D:D:D:D
tabiiii tabiiiiiiiiiiiiiiiii :D:D bende bir eşit ağırlıkçı olarak hacettepe tıp'ı kazanıcam :D töbe töbeeeee :D:D:D

öss'ye son 41 saat:55 dakika :50 saniye muhtemelen ben yazarken bi 10 saniye daha geçecek varın siz hesap edion sınav saatindeki dakikaları :D:D:D

öss'ye son 41 saat:55 dakika :50 saniye muhtemelen ben yazarken bi 10 saniye daha geçecek varın siz hesap edion sınav saatindeki dakikaları :D:D:D

:kop: :kop: :kop:

yav biran önce olsada bitse valla yaklaştıkça dünyam kararıyo yaa:kop:

Geri