ÖSS ye geri sayım!.. 10..9..8..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
noldu anam :D hadi öyle olsun bakalım :D:D:D pes ettiniz hemen :D

Sen bizi bırak sınavı düşün :D heeeehehehe sınavın ortasındada aklına gelcem senin öyle bir yerleştimki bilinçaltına gülümseyen suratla ben gözünün önünden gitmicem :D:D:D:D

Sinava Girecek Tüm Kardeşlerimize Cenabi Allah Zihin Açikliği Versin

Sen bizi bırak sınavı düşün :D heeeehehehe sınavın ortasındada aklına gelcem senin öyle bir yerleştimki bilinçaltına gülümseyen suratla ben gözünün önünden gitmicem :D:D:D:D
gönül diyo ki sınav sabahı git arabasını çiz tamponları parçala kenara koy, lastikleri yar :D oooh bütün stresimi atarım :D Türkiye birincisi olmazsam neyim ondan sonra :D

amin murat abi.. çok sağol..

gönül diyo ki sınav sabahı git arabasını çiz tamponları parçala kenara koy, lastikleri yar :D oooh bütün stresimi atarım :D Türkiye birincisi olmazsam neyim ondan sonra :D

sen olcaksan yiğidim ben arabayı perte çıkarayım senin canın sağolsun! Olmuycaksanda canın sağolsun! :good:

Koray benimkinide perte çıkartabilirsin nasıl olsa birinci olunca aldığın ödüllerle bana bir araba daha alırsın işte...ya aslında ankaraya gelsemde koray için bir havalı kornamı taktırsam..korayın sınava girdiği okulda piknik yaparken arada çalıveririz:D

sen olcaksan yiğidim ben arabayı perte çıkarayım senin canın sağolsun! Olmuycaksanda canın sağolsun! :good:
vay abim sağolasın yaa :sorry: senin canın sağolsun asıl :sorry: kardeşim fırata da başarılar diliyorum ;)

şimdilik çıkmak zorundayım kusuruma bakma abim, kuzenle buluşucam.. hadi görüşmek üzere ;)

Ama şaka bir yana gerçekten heyecanlanacak hiçbirşey yok koraycım işallah Allah yardımcınız olurda güzel başarılar elde edersiniz sınavda..inan sınavdan çıktıktan sonrada sanki okuldan mezun olmuş gibi mutlu oluyorsun..Başarılar hepinize tekrardan..

Aslında çok ciddi bir konu tam manasıyla ölüm kalım mücadelesiyle aynı neredeyse kazanamazsanız yolun sonu açık ve net söylüyorum :(:(:(:( zuahahahaha

Geri