ÖSS ye geri sayım!.. 10..9..8..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu Yazmasam Ugursuz Gelecek Diye Icime Korku Dusmuştu: Ohhhh Beeeee Ilk Ben Yazabildim Bigün Olsun

son 222222222222222222

Heheheheh 2 mi dedin MELİH? Duyamadım yaaaaaaaaa

Sankiiiiiiiii biriiiiiiii İKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Dediiii :D

puahhahaha olm lan artık saatler var bittiniz siz! Hehehehehhe... :D:D:D:D:D

aboooooooo kazanıp ta napacaksınız boşverin :D:D:D

farzedin ki sınavın bitmesine 10 dakika kaldı ve sizin 30 sorunuz boş büyük ihtimal öle olacak :D:D

lan olm sen bendende fesatsın yauuuu! :D

zaten ilk 90 soru 2.5 saat suruyo. son 60 soru 45 dakka. zor olan bolum 2. bolum. ordada soruları pat pat gecıyorsun nasılsa yapamıyorsun dıye. :)

arkadaşlar hakkınızı helal edin şimdiden :D

serhan abi, ibrahim abi yedim sizi :D

Dışarda inaşşat yapılıor usta çekici sallıor pa pat die matematikte işlem yapmaya çalışıyorsunuz bi anda herşeyi unutuyorsunuz hadi baştan bi daha o gün akşam maç var aklınıza o maç gelior ne yaparız ne ederiz ve büyük ihtimal çişiniz gelecek :D:D aklınızın yarısı orda bi bakmışsınız 70 tane soru boş ve zil çalıyor :D:D:D

Dışarda inaşşat yapılıor usta çekici sallıor pa pat die matematikte işlem yapmaya çalışıyorsunuz bi anda herşeyi unutuyorsunuz hadi baştan bi daha o gün akşam maç var aklınıza o maç gelior ne yaparız ne ederiz ve büyük ihtimal çişiniz gelecek :D:D aklınızın yarısı orda bi bakmışsınız 70 tane soru boş ve zil çalıyor :D:D:D

:kop: :kop: :kop: :kop: çiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş çişşşşşşşşşşşşşşş

heheheheh amanin bi bakmışsın patlıycan abow annenin sınava girerken verdiği sudan heycandan deli gibi içmişsin :D

Geri