20 Ağu 2007 #21 reallaz61 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eyl 2006 Mesajlar 789 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Master' Alıntı: Fırat Üni.Mermer Teknolojisi . Bu bölümü aranızda duyan varmı hiç Genişletmek için tıkla ... Daha neler, şaka dimi
Master' Alıntı: Fırat Üni.Mermer Teknolojisi . Bu bölümü aranızda duyan varmı hiç Genişletmek için tıkla ... Daha neler, şaka dimi
22 Ağu 2007 #22 T Tekhatıram Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 192 Tepkime puanı 0 Puanları 0 LND' Alıntı: duymadanmı yazdın canım kardeşim? Genişletmek için tıkla ... Duydum canı kardeşi !!! Başka bilen varmı diye sorayım dedim bilgi almak için değil....! Elazığda mermercilik sektorunun çok gelişmiş olması bana o bölümü tercih yaptırdı.Yani Elazığda küçümsenecek bir meslek değil.
LND' Alıntı: duymadanmı yazdın canım kardeşim? Genişletmek için tıkla ... Duydum canı kardeşi !!! Başka bilen varmı diye sorayım dedim bilgi almak için değil....! Elazığda mermercilik sektorunun çok gelişmiş olması bana o bölümü tercih yaptırdı.Yani Elazığda küçümsenecek bir meslek değil.
22 Ağu 2007 #23 L LND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2006 Mesajlar 8,672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Soruş tarzındaki bütünsüzlükten herkes benim gibi anladı demekki... DUYDUM Kardeşim...