orjinal anahtar

muammer yaşar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1997 vectra b aracımın sadece bi tane anahtarı var o da kumandasız olanı kumanda varda anahtarlık şeklinde kumandalı bi anahtar edinmek istiyorum ve alarmımı da on monte ettirmek istiyorum bu mümkünmü lakin anahtarlık kumanda ile doldu

bendede 96 b kasa var arkadaşım ve geçen hafta yedek anahtar yaptırdım fakat kumandalıyıda orda sormuştum yapıyorlar istersen sustalı şeklindede oluyor ben kayseriden sordum sen istanbulda hayli hayli bulusun :D

ne fiyat verdiler

güncel

1997 vectra b aracımın sadece bi tane anahtarı var o da kumandasız olanı kumanda varda anahtarlık şeklinde kumandalı bi anahtar edinmek istiyorum ve alarmımı da on monte ettirmek istiyorum bu mümkünmü lakin anahtarlık kumanda ile doldu

BENDE YAPTIRMAK İSTEDİM SUSTALI ŞEKLİNDE HEM ALARMI HEM DE ANAHTARI GÖMEBİLECEKLERİNİ FAKAT BİRAZ RİSKLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ ANAHTARCI... MALUMUN ANAHTARLAR CHIPLI OLDUĞU İÇİN 30 ANAHTARLIK İÇİN 40 İŞÇİLİK 10 TOPLAMDA 70 _ 80 HALLEDERİZ DEDİ AMA GARANTİ VERMEDİĞİ İÇİN PEK İÇİM ISINMADI

bana orjinal vectra b anahtarlı kumanda lazım uydurma bişey istemiyorum.yokmu elinde atıl durumda olan?

Muammer bu söylediklerin mümkün oldu.. mevcut alarmımı ve anahtardaki imboyu tek bi anahtarda toplattım .. kusura bakma resimler biraz bulanık çıkmış ama gayet güzel oldu

Son düzenleme:
Muammer bu söylediklerin mümkün oldu.. mevcut alarmımı ve anahtardaki imboyu tek bi anahtarda toplattım .. kusura bakma resimler biraz bulanık çıkmış ama gayet güzel oldu

kardeş nerde nekadara mal oldu sorun çıkarmıyor değilmi bizede bildirirsen bizde bakalım

güncel

Muammer ben bu işi Ankara yaptırdım dediğim gibi çakı anahtarlık+yedek anahtar(İMBOLU)+eski mevcut alarmıda kodlattım 100-120 arası değişiyor.... Ankara da bulunan arkadaşlar için söylüyorum Batıkent Carrefour Yücel Anahtar a gidip Uğur Bey veya Ünal Beye OPELİM.NET ten geliyorum derlerse indirimli uygun fiyata yapılacaktır.Bu arada bende kullanmadığım 2002 vectra orjinal anahtarlığı vardı masraf 100 ytl tuttu 50 ytl ye eski vectra anahtarlığımı sattım anlıcan muammer 50 ytl ye bu işi hallettim.Kullanmadığınız yada benim gibi satıp elinizde kalan anahtarınız varsa o anahtarıda uygun fiyata alıyor anahtarcı.Muammer 3 gündür kullanıyorum bi sıkıntı yok çokda güzel oldu ..

Geri