Opellerin Kronik Sorunları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vectra B için, korna yerleri, ufak aynalar, yağ yakma, klima, hantal otomatik şanzıman.

Hiç otomatik B kasa kullanmadım ama, A kasanın otomatik şanzımanı hiç de fena değil. Klimanın performansı güzel ama, özellikle ilk açıldığında genleşmelerden dolayı göğüsten çıtırtı seslerinin gelmesi hoş değil.

o kadar uraştım hala alttan katurtular geliyor. :(:(:( kelimenin tam anlamıylas UYUZ OLUYORUMMMMM :D:D ama astramı çok seviyorum...

O ne ki, ilk defa duyuyorum :D. Şaka bir yana formda EGR'den çok şikayet duyuyorum ama inanın ben EGR'nin yerini dahi bilmiyorum.
Katılıyorum Savaş abi cidden çoğu opelde çıkıyo egr sorunu malesef :( inş. benimde yerini öğrenme gibi bi olayla karşı karşıya kalmam :)

bende de elegance 2001 vectra b var gaz kelebeği sorunu konik bi cok kişi de duydum ayrıca klima acılınca ilk baslarda gelen çıtırtı sesi cok uyuz bi ses.. amortisörlern ve ön takımlarn sert olması da ayrı bi sorun ama o kullanamıa göre güsel olabiliyr bide benm aracımda direksiyon cok sert hantal :S

herkesin bir derdi var tabi.

Gereksiz derecede sert yürüyen aksam ve çok çabuk kevgire dönerek arabanın içini havuz haline getiren kalorifer radyatörü ilk etapta aklıma gelenler

dün araba ile gideriken arka soldan çatur çutur bi ses gelmeye başladı. moral anında sıfırlandı tabi. hanımı indirip yavaş yavaş giderken tekerin dişlerine giren çakıldan geldiğini söylediğinde aşkımı ne kadar çok sevdiğimi hatırlayıverdim tekrardan.:D:):D:)

Vectra A

1. vitese geçmeme koltuktan çıkan sesler teyp açınca düşen performans vs.

Hiç otomatik B kasa kullanmadım ama, A kasanın otomatik şanzımanı hiç de fena değil. Klimanın performansı güzel ama, özellikle ilk açıldığında genleşmelerden dolayı göğüsten çıtırtı seslerinin gelmesi hoş değil.

Valla abi vites küçültmede çok geç kalıyordu. Rampalarda bayağı bayılıyordu. Spor moda almazsan gitmiyordu bendeki. 1.6 benzinlileri rampada yanımdan gülerek geçiyordu. Gerçi kahvemi gösteriyordum ama :)

Son düzenleme:
Valla abi vites küçültmede çok geç kalıyordu. Rampalarda bayağı bayılıyordu. Spor moda almazsan gitmiyordu bendeki. 1.6 benzinlileri rampada yanımdan gülerek geçiyordu. Gerçi kahvemi gösteriyordum ama :)

Bizim ihtiyar A kasa daha çok can yakacak gibi. Belki de B kasaya göre daha hafif olması nedeniyle performansı iyi.

Geri