Opellerin Kronik Sorunları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra h cim modülü arızası : korna çalmaması , direksiyon kumanda tuşlarının çalışmaması..deri direksiyon simidinin derisinin 1-2 yılda deforme olması..koltuk gıcırdaması

Son düzenleme:
klimada performans düşüşü berbat

klimada performans düşüşü berbat
aynen,ayrıca g kasada yol bilgisayarı ekranı nın belli bizamandan sonra görüntüsünün gitmeye başlaması ve ne olduğu belirsiz tespit edilemeyen gacırtılar:D

cosa c direksiyon kutusuuuu..kronik

Bu başlık adamı Opelden soğutur yav ;)

astramı satıyorum:D

astra h cim modülü arızası : korna çalmaması , direksiyon kumanda tuşlarının çalışmaması..deri direksiyon simidinin derisinin 1-2 yılda deforme olması..koltuk gıcırdaması

Bu nalet kronik CIM modulu arizasi bende mevcuttu. (Korna tutukluk yapiyor ve direksiyondan kumanda islemiyordu.)

Ayni nedenden dolayi yetkili servise artik 10. gidisimde ve GM TR'ye de sikayet ettikten sonra CIM modulunu garantiden degistirdiler ve kronik ariza duzelmis oldu...

Bilginize.

f lerin katlamayan ama zırt diye kırılan aynaları

Merhaba arkadaşlar,

Bende 2008 model astra classic twinport var kısa süreli parklardan sonara motor sıcakken zaman zaman marş 1 defada almıyor, bilgisi olanlardan cevap bekliyorum

benim aracımda herhangi bir sorun yok çok şükür...:)
bende de 2001 vectra comfort var ama, kapılardan gelen tıkırtılardan, koltuk gıcırtısından, ve özellikle sert amortisör ve alt takım yüzünden yaşadıgım konforsuzluktan bıktım artık, ama b kasanın karizması hatrına içime atıorum bu sorunları:)

Geri