Opellerimizi diğer araçlardan ayiran donanimlar

Vectra Comfort - Avensis Comfort farkı

Vectra'da ön iki koltuk da 8 yön hareketli, Avensis'de şoför 8, yolcu 4 yönlü
Vectra'da far sensörü var, Avensis'de yok
arka koltukda bagaj için ufak kapak var, Avensis'de yok
arka koltuk havalandırmaları var, Avensis'de yok
aklıma gelenler bunlar

Insignia - C5 farkı

Insignia'da hız sabitleyici var, C5'de hız sınırlandırıcı var (gaza istediğin kadar bas gitmiyor, ama sabitleme de yapmıyor, ayağın yol boyunca gazda olacak, saçma bi sistem işte)

konu bu anlamda açılmış sanırım?

Eco motor sanırım

Benim motor ve donanımı en çok yakıştırdığım araç..Alfa Romeo 1.8 TBi Distinctive Plus..1.8 320 tork 200 hp ve maksimum hız 235 km 6 ileri vites ilk 2 viteste patinaj çektiriyor...0 dan yüz km ye ulaşabilmek için 7.7 saniyeye ihtiyaç duyuyor...Bence oldukça iddalı..Bu cc de bu motorun üstüne var mı bilmiyorum..

Son düzenleme:
Otomobil için İlk hibrid üretimini gerçekleştiren ve bunu seri üretimine alan firma toyota bu fikrini ilk olarak 92 yılında düşünmüş,95 yılında Tokyo otomobil fuarnda sergilemiş ve ertesi sene de üretimine başlamış..İlk markası da prius...Ancak her ne kadar önce çevreyi düşünen bir araç yapmayı planlasalar da bu araçtaki motor pek de tatminkar değil...Üstelik sınıfı da MPV yani geniş aileler için üretilen zafira,touran gibi..Elbette japonlar düşünmüştür ama bence performansı pek etkileyici değil.Ancak ortalama yakıt tüketimi 4-5 lt arası :D

Benim motor ve donanımı en çok yakıştırdığım araç..Alfa Romeo 1.8 TBi Distinctive Plus..1.8 320 tork 200 hp ve maksimum hız 235 km 6 ileri vites ilk 2 viteste patinaj çektiriyor...0 dan yüz km ye ulaşabilmek için 7.7 saniyeye ihtiyaç duyuyor...Bence oldukça iddalı..Bu cc de bu motorun üstüne var mı bilmiyorum..

Buldum arkadaşlar...Yeni mercedes E250 CGI daha güçlü bir motor kullanmış...1.8 204 hp 310 tork ve son hız 248 km...0 dan 100 km ye 7.6 sn de ulaşıyor..

Bu özellik fiatın bravo,linea ve birkaç modelinde de ''blue & me'' adlı donanım ile mümkün...Gelen aramalara ve mesajlara sesli komut ile cevap verilebiliyor...

Evet pejodada aynı isimle geçiyormuş...

Son düzenleme:
Öyle birşey yok.

İlk 6 ileri şanzumanı OPEL üretmiştir...
Şüphesiz sağlamlığı, Genişliği, Sert amartisörlerle uzun ömürlü yay sistemi, Vites aralığı geçiş kısalığı, Debriyaj kavrama noktası ayarı tam yerinde olması, Pratik ve kolay iç düğmeleri...

Geri