Opellerimizi diğer araçlardan ayiran donanimlar

CDX Hastası

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Araçları diğer araçlardan ayiran donanimlar ve teknik detaylar

Merhaba Opelim net üyeleri...Böyle bir konu varsa bağışlayın ama aradım bulamadım...Olsa bile güncellemesini yapalım:p
Araçlarda bulunan ilginç donanımları ve teknik detayları konuşalım diyorum...Model ve yılı farketmeyen araçların her araçta rastlanmayan donanımlarını bilen ve böyle araçları kullananan abilerim ve arkadaşlarım vardır...Paylaşımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Aracın Hızına Göre Direksiyonun Sertleşmesi Ve AFL'ler Standart gıbı :D

koltuk gıcırtısı

Bu saydıklarınız Opel'e has donanımlar değildir.
Arka kapıdaki çocuk kilidi dediğiniz şey yıllardır bir çok (belkide her) araçta bulunan bir donanımdır.

Opel'deki çift kilit sistemini ben başka araçta duymadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bu saydıklarınız Opel'e has donanımlar değildir.
Arka kapıdaki çocuk kilidi dediğiniz şey yıllardır bir çok (belkide her) araçta bulunan bir donanımdır.

Opel'deki çift kilit sistemini ben başka araçta duymadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

O zaman opele has donanımlar biliyorsanız buyrun hodri meydan...

O zaman opele has donanımlar biliyorsanız buyrun hodri meydan...

Bilsem yazardım zaten. Ancak yazdıklarınızın hiç biri Opel'e has donanımlar değildir.
Sağ aynanın kaldırımı göstermesi yanılmıyorsam ilk BMW'ye aittir:) (BMW konusunda tam emin değilim.)

Bilsem yazardım zaten. Ancak yazdıklarınızın hiç biri Opel'e has donanımlar değildir.
Sağ aynanın kaldırımı göstermesi yanılmıyorsam ilk BMW'ye aittir:) (BMW konusunda tam emin değilim.)

Opele ait donanımlar olmadığını biliyorsunuz ama opele ait donanımları bilmiyorsunuz...zaten her araçta olan donanımları konuşmuyoruz...

Opele ait donanımlar olmadığını biliyorsunuz ama opele ait donanımları bilmiyorsunuz...zaten her araçta olan donanımları konuşmuyoruz...

Siz bu konuda Opel'e has donanımlardan bahsetmiyormusunuz? Bende diyorum ki saydıklarınız Opel'e has donanımlar değildir. Bu donanımlar diğer araçlarda da kullanılmaktadır.
Umarım anlatabildim:)

Siz bu konuda Opel'e has donanımlardan bahsetmiyormusunuz? Bende diyorum ki saydıklarınız Opel'e has donanımlar değildir. Bu donanımlar diğer araçlarda da kullanılmaktadır.
Umarım anlatabildim:)

Ya mustafa abi demek istediğinizi anlıyorum da bu saydıklarımın hepsi sizin aracınızda var mı acaba?Bence birbirimizi kırmak ve tartışmayı uzatmak yerine uzlaşabileceğimiz konu olan donanımlara bakalım...

Son düzenleme:
Opele has donanım diye bir şey yok opelde ne varsa diğer araçlardada vardır. En azından mersedes bmw gibi araçlarda fazlasıyla vardır..

Geri