Opellerde mavi veya beyaz sis farı

king_ozgur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2010 model hatchback h serisi astra aracım var sis farlarını beyaz yada mavi yaptırmak istiyorum fakat beyaz yada mavi ampüllerin sis te sarı ampüller kadar aydınlatmıyormuş sırf estetik bir görüntü için yaptırmaya deger mi?:confused:

Sisler için piyasada bulunan bir çok beyaz ampülü denedim en son osram hyper white kullandım o da tatmin etmedi sislere beyaz xenon taktırdım nisan ayında tokata gidecektim çamlıbeli bilirsiniz orada bir sise girdim farlar beyaz sisler beyaz hiçbir işe yaramıyor uzunlar sarıydı ölelikle az da olsa uzunlarında faydasıyla sisten çıktım görsellik ve estetik olarak hoşta beyaz ışık siste ve yağmurda berbat.

Evet dediginiz gibi siste bir işe yaramıyor ama görsellik olarak çok hoş duruyor ama bana göre güvenlik daha agır basıyor o yüzden yaptırmıycam gibi ama sistede etkili beyaz veya mavi ampül bulsam hiç düşünmeden takarım.

siste sarı yapın arkadaslar neolur neolmaz

Xenon 'un siste ve yagmurda bir faydasi yok gercekten. Beyaza beyaz olmuyor. Sari kalmasini tavsiye ederim.

güvenlik mi görsellikmi diye ikiye ayırsak ben tercihimi güvenlikten yana kullanırım
sisli bir havada önceki aracımda beyaz sis ve farlarla gelene kadar çok sıkıntı yaşamıştım
yeni aracımda sarıları hiç ellemedim ellemem görsellik için güvenlekten vazgecemem
onun içinde sarı ampülleri tavsiye ederim

3000k xenon :D:D

img0976if4.jpg

sise karşı kesin çözüm :D

Gerçekten çok kesin bir çözüm olmuş :) Bu kadar kuvvetli bir ışıgı xenon takmadan ampülle yakalayamayız dimi?

Benim görev yaptığım yerde 2 günde 1 sis olur.Askerlikten önce sis farının nimet olduğunu farketmeme neden oldu :) Bu yüzden sis farlarımı asla beyaz v.s. yapmam.Hatta daha güçlü ampülle donatmayı düşünüyorum...

Bende normalda her gün istanbul şile yolunda gidiyorum sabahları o yoldada sis oluyor haftada 2-3 gün bende o yüzden çekindigim için beyaz yada mavi renk yapmaya karar veremiyorum.

Geri