Opelinizle Yaptığınız En Güzel Seyahat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben seninde deiğin gibi!ist-eskişehir yolundan bahsediyorum!bursada ne işim varr!bilecik gülümbe bozüyük ve eskişehir o güzergahtan bahsediyorum(senin belittiğin gibi bilecik gişelerinden sapıldıktan sonraki yoldan yanii!!özelliklede bozüyükten sonra ve eskişehirin merkezinden çıkınca sivrihisar yolu varya oo yol mesela on numara bii yol!viraj vs. duble yol olan kısımlarıda bol miktarda mevcutt!kamyonun arkasına takılmak imkansız yanii!gerçi senin berlingo turbo deilsee ondan kamyonların arkasında kalıyoo olabilirsinn:) dua et otobanda arkalarında kalmıyosun!:)

Son düzenleme:
ben seninde deiğin gibi!ist-eskişehir yolundan bahsediyorum!bursada ne işim varr!bilecik gülümbe bozüyük ve eskişehir o güzergahtan bahsediyorum(senin belittiğin gibi bilecik gişelerinden sapıldıktan sonraki yoldan yanii!!özelliklede bozüyükten sonra ve eskişehirin merkezinden çıkınca sivrihisar yolu varya oo yol mesela on numara bii yol!viraj vs. duble yol olan kısımlarıda bol miktarda mevcutt!kamyonun arkasına takılmak imkansız yanii!gerçi senin berlingo turbo deilsee ondan kamyonların arkasında kalıyoo olabilirsinn:) dua et otobanda arkalarında kalmıyosun!:)

o duble yola kadar dağdan gidersin radyo bile çekmez su aralar çalışma var genişletmeye çalışıyorlar ama daha onun işi uzun neyse sen anladın kamyonların arkasında takılınan yeri mercedeslerde takılır bazen o dagda ...

heh amelelik kısmı ise belirttim zaten çıkınca her hafat o kadar o amelelik oluyo işte yoksa arabamla tatilde şehir içinde gezmek iiidir...

ok kardeşim mevzu anlaşılmıştırr!pamukovanın ordaki çalışmadan bahsediyosunn;) neyse aman sen dikkatli ol biliyosunki pamukova yolu hata affetmezz!hatalı solayan çokk hız yapan çok tek gidiş tek gelişş!tehlikeli yanii!Allah yardımcın olsun kardeşşim!

araba kullanmak amelelik :D:D:D
en sevmediğim eskişehir yolu stersli geçiyo iyi kaçan bi makina yoksa kamyon arkalarında ömür bitiyo...
tatile gidiyorsam ama denizi gördüğüm ana bütün yol yorgunluğu stresi
bitiyor ama araba kullanmak amelelik...:D:D:D

araba kullanmayı sevenlere haksızlık ediyorsun sen sevmeye bilirsin ama amelelik lafı biraz ağır kalmıyormu ?

ok kardeşim mevzu anlaşılmıştırr!pamukovanın ordaki çalışmadan bahsediyosunn;) neyse aman sen dikkatli ol biliyosunki pamukova yolu hata affetmezz!hatalı solayan çokk hız yapan çok tek gidiş tek gelişş!tehlikeli yanii!Allah yardımcın olsun kardeşşim!

allah razı olsun...

araba kullanmayı sevenlere haksızlık ediyorsun sen sevmeye bilirsin ama amelelik lafı biraz ağır kalmıyormu ?

senden özür diliyorum oldumu bence amelelik demeliydim.

hmm yeni açılan ordu karayolu(tünel kısımlar özellikle) çok hoş bir deneyim oldu ama birde tünel çıkışlarında buzlanma olmasaydı daha iyi olucaktı

1,5 ay önce yaptığım Trabzon seyahatiydi.Yaylalara bileme çıktım arabanın altı sürtse bileme.Hele ki bolamanı bitirmişler kaymak gibi olmuş yol.Bal dök yala :D

erzincan ve izmire gitmiştim çok keyifliydi anam yavaş demese daha iyi olurduda işte ana sözünde çıkarsam beni döver :D

ama arabamdan keyf aldıgım istedigim gibi gittigim iki yol var biri opelim.net ile izmit drag ikincisi abant gezisi oldu çok güzel bi duygu opel kardeşligi ve yolu :good:

nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum ama baya güzel seyehatlerim oldu ama en güzeli galiba bodrumdu çok güzeldi belkide bana öyle geldi çünkü aylardan temmuz okul yeni bitmiş ve doğum günüydü.Ve de 8 kişi filandık muhteşem bi gün olmuştu...

ben en çok sahilde kartaldan tuzlaya kadar olan kısmı seviyorum virajlar uzun ve keskin benim makinayla 106 gtı ları bile ektiğim oldu çünkü virajları ezberlemeden giremiyorsunuz arabam tutunuyo dalayım yok yani:):):)

Geri