Opelinizle Yaptığınız En Güzel Seyahat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabamı alalı tam 1 sene oldu, 18.000 km, 8 il dolaştım. Allaha şükür hiç yolda bırakmadı hemen hemen hepsi de gayet keyifliydi.

her yaz gittiğim balıkesir-bodrum arası beni çok mutlu ediyo..özellikle son gidişimde opelim beni daha da memnun etti..

suana kadar kendim yaptıgım en guzel yol karadeniztuning bulusması icin rizeye yolu cok guzel sarmıstı konvoy halinde onde serkan abi (SERKAN_61) arkada ben ve dıger arkadaşlar arabalarıyla cok guzel bi gundu

Volkan'lar vardı arabada, bu 2 şeye etki eder.

1-Daha sakin kullandım.
2-Daha sakin kullanmama rağmen Senem yine de dırdır edebilirdi (gerçi değişen bişey olmadığı için o da artık pes etti, dırdır yapmıyor artık pek :)), misafir olduğu için etmedi.

Co-plot değil de mekaniker lazım bana yaa. :D

1-O nasıl sakinlik... İyi ki 1.5 pardon 1.4 Corsa'n var Erman ne diyeyim :)
2-Sen gel de Nilay'ı gör dırdır neymiş anlarsın.
3-Yorumsuz :D

En güzel yolculugum arabamı çorumdaki showroomdan alıp ankaradaki evime gelmemdi.ARaç parıl parıl parlıyor yaz sıcak,güneş iyice aracı parlaklaştırıyordu

en güzel seyehatim 2 sene önceydi. caddebostan'dan ağvaya gittim geldim. bahar ayı olduğu için çok benzin yakmadı saırım. 250 km yol yaptım. çok dönenbeçli olmasına rağmen güzel bir yolculuktu. gözüm hep ibrede olsada yüzümü kara çıkarmadı. benzin fiyatı 2.600 falandı ozaman 50 ytl benzinle gittim geldim... güzel tırmanıyordu. eşim yolda kalırmıyız telaşında olsada commodorum beni yüz üstü bırakmadı! ne maceralı demi? benzini düşün, yolda bırakırmı düşün, hararet ise hiç düşünmek istemem ki şimdiye kadar olmadı. işte ben bunu seviyorum! manyakça ama ne edelim aşk böyle bir şey :)

Geri