Opelinizle Yaptığınız En Güzel Seyahat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçtiğimiz ramazan bayramı artık benim olmayan cosam ile İstanbuldan Trabzona gitmiştim..Trabzondan da rize,ayder falan yaptım..Gidiş geliş 2500 km'den fazla yaptım 5 günde..Gerçekten keyifli ve eğlenceli bir yolculuktu...

gecen yaz samsundan kocaeline gelirken şarz dinamosu arıza yapıp yolda kalmıştık.jandarma yı cagırdık bizi aldı.geceyi çorumun bir kasabasında geçirmiştik.fena değildi macera olmuştu.işin garibi sabah arabaya gittik ustayla marşa bastık çalıştı.:Ddedi bu sizi götürür hadi iyi yolculuklar:D

araba kullanmak amelelik :D:D:D
en sevmediğim eskişehir yolu stersli geçiyo iyi kaçan bi makina yoksa kamyon arkalarında ömür bitiyo...
tatile gidiyorsam ama denizi gördüğüm ana bütün yol yorgunluğu stresi
bitiyor ama araba kullanmak amelelik...:D:D:D
kardeş kesinlikelee sana katılmıyorum!araba kullanmayı amelelik olarak gören çok az sayıda insan vardırr!sen ve seni gibi bii kaç arkadaş iştee:) eskişehir yoluda dublee yoll!helal olsun sanaa çift şeritli duble yoldada kamyonun arkasına takılıyosun yaa:):)

yok yavvv adapazarından çıktıktan sonra bozüyüğe kadar duble yol öylemi.:D:D ne zaman kazdılar dağı.:D:D:D

söylemesi ayıp her hafta bursa balıkesir izmir ankara adana gider gelirimde berlingo ile uzun yola caddede kullansam hergün milletle kapışasam eğlence ama her hafta çıkıyosan biyerlere işkence oluyo o işte:D:D:D

Son düzenleme:
1.5 sene önce astra g aracımla marmarise gitmiştim gidiş geliş çok güzeldi gerçekten

Eşimin arabada bulunmadığı tüm seyahatler güzel geçiyor. :D
En kötü seyahat de sonuncusuydu...

önceki yaz ege sahil turu yapmıştık arkadaşlarla
biraz yorucu olmuştu ama güzeldi
antalya ile izmir arasındaki şeritte

yok yavvv adapazarından çıktıktan sonra bozüyüğe kadar duble yol öylemi.:D:D ne zaman kazdılar dağı.:D:D:D

söylemesi ayıp her hafta bursa balıkesir izmir ankara adana gider gelirimde berlingo ile uzun yola caddede kullansam hergün milletle kapışasam eğlence ama her hafta çıkıyosan biyerlere işkence oluyo o işte:D:D:D
arkadaşım sen az önce eskişehir yolu diyodun!bakıyorumda hemen güzergahı deiştirdin!:)

mayis ayinda amsterdama gittim,geldim. cok zevkliydi...

yazinda parise gitmeyi düsünüyorum.

arkadaşım sen az önce eskişehir yolu diyodun!bakıyorumda hemen güzergahı deiştirdin!:)

BURSA YOLUNU KULLANMADAN Bİ İSTANBULDAN ESKİŞEHİRE GİTSENE BANA YADA Bİ KARAYOLLARI HARİTASINA BAK .

YADA ANKARA ÜZERİNDEN GİT ORASI SENİN DEDİĞİN GİBİ İŞTE DUBLE ODA DİKKAT ET YOLDA ÇALIŞMA VAR ARADA ÇİFT KULLANIYORSUN.

Geri