Opeliniizin Değerini bilin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Palio'nun yollara çıktığı tarih belli, sınıfı belli, amacı belli. Corsa B ayarında bir araçtır kendisi amacına görede başarılıdır. SORUNSUZDUR....
corsa b ci arkadaşlara hakaret etmiyelim şimdi duyarlarsa kalpleri kırılır:D:)

palio kıyaslanabilecek bir araba değil gerçekten bir 5.28 ne kadar yukarıdaysa palio da o kadar aşağıda :(
:good::good:

corsa b ci arkadaşlara hakaret etmiyelim şimdi duyarlarsa kalpleri kırılır:D:)
Sonuçta arabalar belli kalp kırılcak bir durum yok. Bana günlük kullanım modellerinden corsa b mi yoksa 2002 üstü palio mu deseler yine palio tercih ederim. At arabası gibi kullandık bir gün olsun sorun çıkarmadı frenleri ABS olmayan bir araba için çok iyidi. Kullanımı kolay, kıvrak bir araba. Hiçbir Astra ile karşılaştırılamaz, corsa c ayarında değil.

Parasına, yaşına ve sunduklarına göre güzel araba albea'nın taksiciler tarafından çok kullanılmasından dolayı parçalarda çok ucuz. Kaza yapmıştım 1 tane far, ön tampon, çamurluk düzeltip boyanmasına servisde orjinal parçalarla yapılmasına rağmen 600ytl verdim kii bu paraya anca Opel boyasız tampon satıyor. Tekrar dediğim gibi şehir içi kullanım , düşük fiyat, yüksek model, sorunsuzluk olarak güzel araba.

abartıyosunuz arkadaşlar , opel tamam sağlam araba ama hiç sorunsuz da değil ,her markanın tutulan modelleri vardır, mesela fiat punto bence o kadar bahsedildiği gibi dandik bi araba değil , paliolarada laf sölüyosunuz ama 18 milyara alınacak bir arabadan ne beklenebilirki ?, paramız vardıda binmedik mi sanki s40 a , a3 e merco c ye bmw 3 e millet parasına göre arabaya biniyo işte tabi opel orta sınıfda binilebilecek bir otomobil parasına göre

bundan önce tempra vardı tempra temiz sağlam iyi durumda bir araba olmasına rağmen astraya geçince kendime geldim...

arkadaş ben hayattam almam opelyi..bıktım ya hergün sanayi ve servis..her zaman bi arıza cıkıyoo..sorunlu bide..bedava verse bile almam...her zaman sorunsuz araba binmek isterim..o kadar..

arkadaş ben hayattam almam opelyi..bıktım ya hergün sanayi ve servis..her zaman bi arıza cıkıyoo..sorunlu bide..bedava verse bile almam...her zaman sorunsuz araba binmek isterim..o kadar..
merhaba.'opeli almam' demek icin oncelikle forum kurallarina uymaniz gerekir.imza kisminda isim ve soyisim seklinde kendinizi tanitmalisiniz ve unutmayinizki burasi opelcilerin mekani.cok tepki alirsiniz.

Arkadaşın kıyasladığı palıo ile astra aynı segmentlerde değiller.
Acıkçası ben 5 sene Fiat Brava kullandım ve bu kadar seri, rahat ve sorunsuz arabada bilmem. Ondan öncesi tipo vardı yine aynıydı. Servis fiyatları çok uygundu. Kaldıki Punto bu dediğim araclardan kat kat daha iyi bir model. Peugeot ya bineceğime bugun yine Fiat a binerdim.

Arkadaş senin yaşadığın sorunları bilmiyorum ama ben neden her gün sanayide değilim acaba.Arabanın bakımlarını zamanında yaptırırsan,arabayı hor kullanmazsan fazla bi sorun çıkarmaz.Bu her marka için geçerlidir.Sen en sağlam arabayıda alsan bu kafayla, bu dediklerimi yapmazsan yine çıkmazsın sanayiden.Kolay gelsin.

merhaba.'opeli almam' demek icin oncelikle forum kurallarina uymaniz gerekir.imza kisminda isim ve soyisim seklinde kendinizi tanitmalisiniz ve unutmayinizki burasi opelcilerin mekani.cok tepki alirsiniz.

Aynen öyle.Birisinin bu arkadaşa forum kurallarını hatırlatması gerekiyor sanırım.Mayıs ayında üye olmuş ama hala ismi soyismi yok.Bölüm sorumlusu arkadaşa duyurulur.

Geri