Opeliniizin Değerini bilin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladık biz onu ben de araba alman olacak başka alternatif yok

arkadasim bende 2004 307 vardi ve aldigima alicagima bin pisman oldum.bundan sonra fransiz arabasimi allah korusun.birde sana cok teessuf ediyorum.nedenmi?307 nin yannia opeli yakistiriyorsun ya cok utandim bu kelimeden inan.hic kapi kapatma ses testi diye birsey duydunmu?eger duymadiysan dene;bir gidip 307 nin kapisini kapatip sesine bak birde opelin.307ninki sanki mukavva sesi gibi.ya opelinki;kurban olurum o KRANKKK diye cikan sese.sanki tank kapisini kapatiyormussun gibi.ne alirsan al ama arabada alman malindan sasma.ha birde bu fransizlara ayri bi garezim var.olurumde birdaha asla fransiz araba almam.gelip bedavaya versinler alirsam cumle alem.........anladiniz siz onu:D

Ben sadece bi örnek werdim önceden sewmezdim ama special priem'ına (özel üretim olanlar) bindikten sonra kanaatim değişti dedim..bi dizele göre gayet başarılı buldum 1.6 motor 125 bg..bizim arabalara göre gayet iyi kalkıyor..Sakın yanlıs anlasılmasın ben opeli sewiyorum 1.6 astramla 1.8 turbo passatlar yanıma yanaşamıyo..Neyse kanıtlamak zorunda değil kimse kendini tabi ki kişiden kişiye değişebiliyo..

bizim corsaları palio ile kıyaslasak yanlış olmaz heralde. corsa aile palio arasında çok farklar görüyorum.

Mesela kapı sesiyse, Japonlar, özellikle Toyota, benim 2008 model Astramı havada çevirir, indirir döver, bir daha çevirir.. Astra'ların da kapısı klank diye kapanıyor.. Toyota'lar, BOP diye..

307'nin son serileri tüm dertlerinden tasalarından arınmış güzel otomobillerdir. 308 ise çok çok güzel..

fiat bana uzak Allah a yakın olsun öyle rezil araba mı olur ya esp li punto 120 ile cok hafif kıvrımlı bi dönüşte arkasını bıraktı toplayalm edelim diyene kadar ölüyoduk. bidaha fiat renault töbe konforsuz ama opel ;)

En son Grande Punto kullandım sana Katılıyorum,tüplü olduğu için emanet almıştım ama attan inip ....'e binmek gibi.120yi geçince asvaltla vedalaştım uçuş moduna geçtim.

Bu güzeldi valla :D:kop::kop: asvaltla vedalaştım uçuş moduna geçtim :D hala gülüyorum valla :D:D:D:kop::kop::kop:

Fiat mı? kapının önüne koymayacaksın ve almandan şaşmayacaksın

Palio'nun yollara çıktığı tarih belli, sınıfı belli, amacı belli. Corsa B ayarında bir araçtır kendisi amacına görede başarılıdır. SORUNSUZDUR....

Palio'nun yollara çıktığı tarih belli, sınıfı belli, amacı belli. Corsa B ayarında bir araçtır kendisi amacına görede başarılıdır. SORUNSUZDUR....

bide direksiyon süper hafif. opelden sonra akülü araba gibi geldi.:)

arkadasim bende 2004 307 vardi ve aldigima alicagima bin pisman oldum.bundan sonra fransiz arabasimi allah korusun.birde sana cok teessuf ediyorum.nedenmi?307 nin yannia opeli yakistiriyorsun ya cok utandim bu kelimeden inan.hic kapi kapatma ses testi diye birsey duydunmu?eger duymadiysan dene;bir gidip 307 nin kapisini kapatip sesine bak birde opelin.307ninki sanki mukavva sesi gibi.ya opelinki;kurban olurum o KRANKKK diye cikan sese.sanki tank kapisini kapatiyormussun gibi.ne alirsan al ama arabada alman malindan sasma.ha birde bu fransizlara ayri bi garezim var.olurumde birdaha asla fransiz araba almam.gelip bedavaya versinler alirsam cumle alem.........anladiniz siz onu:D

aynen ..Fransız arabası mı asla. 2005 megane II dinamik ten sonra bu fikirdeyim. artı fransızlara benimde memleket meselelerinden dolayı kinim var..

Geri