Opeliniizin Değerini bilin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sozberk

Bilgi Girilmemiş
Malumunuz yaptığım kaza sonucunda kasgom bana bir haftalığına araba verdi. arabada ne araba mübarek. 2006 model otomatik vites palio.(ben otomatik istedim) benzini içiyor. 13/100 yakıt tüketimi var motor sesinden dolayı teybi en sonuna kadar açmak zorunda kalıyorum. 2000 astramın 10 katı gürültü yapıyor 2 katı benzin harcıyor. insan kağıttan yapılmış hissini veriyor. tek artsını gördüm süspansiyon biraz yumuşak.

yaaaa bide opeli beğenmeyenler var kim ne derse desin abi oturaklı arabadır opeller

Malumunuz yaptığım kaza sonucunda kasgom bana bir haftalığına araba verdi. arabada ne araba mübarek. 2006 model otomatik vites palio.(ben otomatik istedim) benzini içiyor. 13/100 yakıt tüketimi var motor sesinden dolayı teybi en sonuna kadar açmak zorunda kalıyorum. 2000 astramın 10 katı gürültü yapıyor 2 katı benzin harcıyor. insan kağıttan yapılmış hissini veriyor. tek artsını gördüm süspansiyon biraz yumuşak.
En son Grande Punto kullandım sana Katılıyorum,tüplü olduğu için emanet almıştım ama attan inip ....'e binmek gibi.120yi geçince asvaltla vedalaştım uçuş moduna geçtim.

En son Grande Punto kullandım sana Katılıyorum,tüplü olduğu için emanet almıştım ama attan inip ....'e binmek gibi.120yi geçince asvaltla vedalaştım uçuş moduna geçtim.
:kop: :kop: :kop:

Valla duruma göre değişebiliyor geçen gün özel üretim bir 307 kullandım hiç sevmezdim aslında 307leri ama uzun bir kulanımdan sonra yol tutuşu olsun performans bakımından olsun bizim arabalardan daha iyi olduğuna karar verdim bende de 2000 model astra cd var arabamdan gerçekten memnunum 3 sene önce(çokta isteyerek aldım)ama aklım hala 307de walla..piyasadaki birçok arabayı bizim arabalardan daha düşük görüyorum ama bazen kanaatler değişebiliyo:)

palio kıyaslanabilecek bir araba değil gerçekten bir 5.28 ne kadar yukarıdaysa palio da o kadar aşağıda :(

o benim bebeğim diyorum.bazen gaza dokunmaya kıyamıyorum.trafiklerden kaçıyorum,gereksiz çalıştırıp-stop etmiyorum,kısa mesafelerde hatta şehiriçi-hafta içi hiç kullanmıyorum,hergün en kral yere parkediyorum,daha neler neler..

Son düzenleme:
size gene hafif araç vermişler.bana yedek araç olarak 1,6 8v golf verdiler.350km'de bi depo yedim 5gün içinde şehiriçi kullanımda:)

Valla duruma göre değişebiliyor geçen gün özel üretim bir 307 kullandım hiç sevmezdim aslında 307leri ama uzun bir kulanımdan sonra yol tutuşu olsun performans bakımından olsun bizim arabalardan daha iyi olduğuna karar verdim bende de 2000 model astra cd var arabamdan gerçekten memnunum 3 sene önce(çokta isteyerek aldım)ama aklım hala 307de walla..piyasadaki birçok arabayı bizim arabalardan daha düşük görüyorum ama bazen kanaatler değişebiliyo:)
arkadasim bende 2004 307 vardi ve aldigima alicagima bin pisman oldum.bundan sonra fransiz arabasimi allah korusun.birde sana cok teessuf ediyorum.nedenmi?307 nin yannia opeli yakistiriyorsun ya cok utandim bu kelimeden inan.hic kapi kapatma ses testi diye birsey duydunmu?eger duymadiysan dene;bir gidip 307 nin kapisini kapatip sesine bak birde opelin.307ninki sanki mukavva sesi gibi.ya opelinki;kurban olurum o KRANKKK diye cikan sese.sanki tank kapisini kapatiyormussun gibi.ne alirsan al ama arabada alman malindan sasma.ha birde bu fransizlara ayri bi garezim var.olurumde birdaha asla fransiz araba almam.gelip bedavaya versinler alirsam cumle alem.........anladiniz siz onu:D

Geri