Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse anlamadıysa belki de siz anlatamamışsınızdır![]()
opellerin geneli Kumanda sistemine göre Hidrolik yani tel yok debriyaj kavraması değişik gelebilir bence bi sorun değil alışkanlık isteyen bir durum . vites geçişleri çok güzel opellerin lak lak geçiyor vitese renault meganlar gibi halat çeker gibi değil şanzımanları buda bir avantaj ara hızlanlamalarda çok fark ettiriyor .
kavrama diye birşey yok derken aracın nasıl kullanıldığı çok önemli o vectra sahibi arkadaşının balatası yeni diyorsun değişen baskı balatan orijinal parça mı yoksa yan sanayimi birde türkiyedeki servisler baskı balataları iyi ayarlıyamıyor buda bir gerçek mahvediyorlar açıkçası bu bakımdan birde araçları insan gibi kullanmıyorsak bunu araçta değil kendimizde aramalıyız
benim lafım size değildi genel anlamda söyledim sakın üstünüze alınmayın aracınızda anladığım kadarıyla idsplus yok birde idsplus bir araçta sport mod devredeyken deneyin sanırım tatmin olacaksınız hatta sınıfında hiçbir araçta bu kadar keskin tepkiler veren bir araç daha olacağını sanmıyorum