Opelin gözünü seveyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Altındakinin kadri kıymeti gidince anlaşılır misali olmuş
opeli avrupa ile kıyaslayacaksın orta doğu ile asla

bende geçen accent era kullanmıştım, beğenmemiştim , ama debriyajı benim corsaya göre çok daha yumuşaktı diye hatırlıyorum, hatta bi süre mitsubishi pick up kullandıktan sonra corsama geri dönünce hem debriyaj olsun hem vites geçişleri olsun ne kadar sert demiştim corsa için..

acaba benim araçta mı bi problem var diye düşündüm şimdi ? :S

Benim kullandığım 2011 model ve 30000 km'de... yeni kasa accent... daha önce accent kullanmadım ama eğer sizin kullandığınız eski kasa accent ise belki onların debriyajı daha yumuşak olabilir bilemiyorum... bende yeni opel sahibi oldum ve bi tanıdığım debriyajın sertleşmesi volanın bitmesiyle doğru orantılıdır demişti ki buradaki üstadlar daha iyi bilirler debriyajdaki sertliğin sebebini : )

Altındakinin kadri kıymeti gidince anlaşılır misali olmuş
opeli avrupa ile kıyaslayacaksın orta doğu ile asla

Orta Doğu ülkeleri Afganistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Fas, Filistin, Irak, İran, İsrail, Katar, Kıbrıs, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Pakistan, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen ve kısmen Türkiye'dir.

Mesela hangisiyle kıyaslamayalım abi? :D

... :D

Son düzenleme:
İnsan rahata/konfora en çabuk alışan canlıdır, ben yaşdakiler zamanında Murat 124 leri, Renault 12 leri " vay be, kız gibi araba " diye az baş tacı etmemiştir :).

hyundai beğenmeyiz ama adamlar peynir ekmek gibi araba satıyorlar en azından benim ilde yeni era lar elentralar zibil gibi çoğaldı.....

Bugün Opelime yeniden kavuştum çok şükür ... dünya varmış dedim resmen... : )

Orta Doğu ülkeleri Afganistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Fas, Filistin, Irak, İran, İsrail, Katar, Kıbrıs, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Pakistan, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen ve kısmen Türkiye'dir.

Mesela hangisiyle kıyaslamayalım abi? :D
üretici olarak demiş sanki :)

Geri