Opelin gözünü seveyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkany

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Park halinde aracıma vurmuşlardı dün götürdüm servise bıraktım. İkame araç olarak hyundai accent verdiler :D sol ayağım kas yaptı, taksici gibi oldum, arkadaşlar dalga geçmeye başladı :D Arabanın içinde bir taksici muhabbeti dönüyor öyle böyle değil :D :D :D Arabanın orta bi ayarı yok :D

Opelinize sahip çıkın arkadaşlar :D

Banada accent vermişlerdi dizel turboluydu sanırım ya nasıl gidiyordu araba anlatamam mermi gibi ya dimdik rampa çak vitesi çakabildiğin kadar viraja geldiğinde hala yavaşlammışsan işin zor ama dönmüyor araba :D

yanlız debriyaj pedalının sert olmasının markayla bir ilgisi yok.
opel genel olarak hyundaiden iyidir o ayrı.

Bana verdikleri benzinli usta... LPG taktıracam :D çok yakıo :D :D :D virajlarda felan bildiğin kalas gibi dönüyor... koltuk desen güyya koltuk ayarı var ama kafam tavana 1-2 cm yakında :D :D :D bende iyice moda girdim direksiyona yaslanıp gidiyorum :D

neyse diyeceğim odur ki geçen bi müşteri aldım.. dedi havaalanına gidecem... dedim E5 tenmi TEMdenmi sahildenmi.... :D :D :D

yanlız debriyaj pedalının sert olmasının markayla bir ilgisi yok.
opel genel olarak hyundaiden iyidir o ayrı.

Araç 5 gün bende kalacak. 5 günün ardından sol ayakla şut çekicem bakalım kaç G kuvvetinde vurabiliyorum :D :D :D

Ya gerek reno -hyundai-toyota bu arabalar ağzıyla kuş tutsun gene binilmez diye düşünüyorum karalma değildir kaltesinde gidişinde konforunda değilim yoksa toyota opelleimizden daha sağlamdır belki onda değil benim gıcık olduğum kısımları yarım metrelik vitesleri ya arkadaş o ne oyle tam yarım metreye vites kolu arac göğsünün yarısını bile geciyor nasıl bir muhendisliktir bu yaaaa bana acayip itici gelir bu üç markanın ama opelde alışkanlık yapıyor abi şehiriçin sert süsüpansiyondan dolayı oyle cok ahım şahım bir konforda yok ama işte alıştın mı opele başka aracla olmuyor ne varsa opelde artık

opel'in otomatik vites kollarınında diğerlerinden aşağı kalır tarafı yok hani... :)

Adı üzerinde otomatik vites... neden o kadar büyük yaparlar hakkaten anlamış değilim ya : )

opel'in otomatik vites kollarınında diğerlerinden aşağı kalır tarafı yok hani... :)

Karşılaştırırsak o büyük dediğimiz opelin otomatik vitesi bile gene diğerlerinin yarısı olmaz :)

Geri