veri tabanı 250 mb üstünde bir siteyiz. malesef ortak çalıştığımız hosting şirketinin bize destek olmaması yüzünden sorun gidermede gecikme olmuştur. kapalı olduğu dönemde 3 kişilik profesyonel bir ekip site üzerinde çalışma yaptı. gece gündüz çalıştıklarını ben hosting şirketiyle aralarında geçen yazışmalardan takip etiim. hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. şehir dışındaydım ama dediğim gibi konuyla ilgili ben değil bu konuyla profesyonel ilgilenen insanlar uğraştı. ben olsam beceriksizlik lafına alınabilirdim çünkü doğruluk payı olabilirdiama öyle dışardan göründüğü gibi olmadığı için bu lafı konuya dahil olmadan sadece bir fikir üzerine sarf edilmiş olmasından dolayı umursamıyorum.
Sabrınızdan ve bizden vazgeçmediğiniz için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum
Abla yada yezocan hanım diyelim

1- host şirketini değişin derim. madem ilgisizler bi düşünün.(belkide değişmişsinizdir)
2- 250 mb çok ama bu azaltılabilir. siteden 5-6 gönüllü arkadaş girdimi en eski gereksiz konuları süzer ve temizler bence. hatta atıyorum 3 5 aydır online olmayan uyeleri bile silin gitsin. onemli olan sayı değil aktivite bence.
3- ve en önemlisi günlük yedek alınması. alınan yedekler, sorun halinde hostta problem yoksa direk geri yuklenmesi. burda en buyuk sorun son açlan konuların ve yeni uyelerin kaybolması

4- site sıkıntılı dönemde iken giriş sayfasına bi bilgi mesajı yazıp domaini oraya yonlendirin derim. site tadilattadır yakında yine beraberiz falan

inşallah tekrarı olmaz.