opelim net olmasa!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tüm kalbimle katılıyorum kardeşim sana :alkis:
opelim.net olmasa bencede bu kadar opelci bir araya gelemezdi keşke tüm üyelerle bi buluşma yapabilsek sadece opel ses getirsek türkiye genelinde yazın kocaman bi buluşma harika olurdu aslında siz ne düşünüyonuz arkadaşlar olmaz mı??????????

Üye olmayıp bağımlısı olan da o kadar çok ki.Herkes bizi konuşuyor.:) İşin garip tarafı ailenin diğer bireylerini de fena sarmaya başladı.Bizim tosuncuk smile hastası:D opelim netten çıkınca kopartıyor kıyameti.Allah hepimizden razı olsun..

seviyeli bir ortamda seviyeli bir muhabbet var bu sitede bende o yüzden opelim neti seviyorum ve emeği geçen bu arkadaşlarıma ve abilerime teşekkür ediyorum

opelim.net olmasa öpelim.net mi olurdu:):)

şaka maka güzel site en azından boş vakitlerimizde boşboş oturcagımıza yada boş şeyler öğrenicemize güzel bilgiler lazım olacak bilgiler ediniyoruz hoşuma giden tarafı o;)

bence de tamamen ortamdan kaynaklanıo

Üye olmayıp bağımlısı olan da o kadar çok ki.Herkes bizi konuşuyor.:) İşin garip tarafı ailenin diğer bireylerini de fena sarmaya başladı.Bizim tosuncuk smile hastası:D opelim netten çıkınca kopartıyor kıyameti.Allah hepimizden razı olsun..
:rolleyes:

burak kardeşim demek ki sizde de aynı şeyler oluyor,bizde de 2 numara smile düşkünü bazen hiç olmayacak smile lere basıyor son anda farkedip düzeltiyorum, iyiki varsın opelim.net ve tüm forumdaşlar...

Her konuda 10 numara bi site. Sevgi, saygı ve ahlak anlayışı 10 numara insanlar. Çoğu insan birbirini tanımıyo ama herkes birbirine yardım için uğraşıyo. Yapandan-sebep olandan Allah razı olsun...

Geri