opelim net olmasa!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 haftadır bilgisayarım arızalı ve serviste o yüzden son günlerde fazla takılamıyorum aslında ... :D

karşılıklı sevgi ve saygı ortamında, yöneticiler ve tüm özverili üyeler sayesinde.. Opelim bu işte.. :)

Herkese teşekkürler

Paylaşım ortamı çok güzel, seviyeli .Bence örnek bir forum

Bu olay opelimi aştı.Harbiden bağımlılık yapio.Bu olanağı sağlayan tüm arkadaşlarımıza,abilerimize,ablalarımıza.teyze ,amca ,dede......kim varsa teşekkürler...:D

sevgi,saygı ,paylaşım ve özveri çerçevesinde formun dahada ileri seviyelere geleceği bağımlılığında buna bağlı orantıda yükseleceğini düşünüyorum .Bu büyük bir hizmettir .Bilgilerini esirgemeyenlerin tüm camianın ve forum kurucu veyöneticilerinin ALLAHIN selamı verahmeti üzerine olsun.

:good:
kurt.ibrahim' Alıntı:
sevgi,saygı ,paylaşım ve özveri çerçevesinde formun dahada ileri seviyelere geleceği bağımlılığında buna bağlı orantıda yükseleceğini düşünüyorum .Bu büyük bir hizmettir .Bilgilerini esirgemeyenlerin tüm camianın ve forum kurucu veyöneticilerinin ALLAHIN selamı verahmeti üzerine olsun.

kesinlikle bir bağımlılık...

samimi gonuşuom bağhh :D

tabiri caiz ise; hacı hacıyı mekke'de, opel'ci opel'ciyi OPELİM.NET'te bulurmuş! opelim. net kurucularından ve kurulmasında emeği geçenlerden vee bugüne gelmesini sağlayanlardan ALLAH razı olsun.

Geri