- Konuyu Başlatan
SağolasınGeçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SağolasınGeçmiş olsun.
Savaş abi inanırmısın kayış ilk kenardan atmıştı sarmamıştı bilgisayardan sana soracaktım abi neyapıyım diye yine şeytana uydum kendim çözmeye çalıştım belki bilgisayarı açıp abi kayış yanlardan ipleşti desem sen sakın çalıştırma diyecektin 1,000 tlye mal olmayacaktı İşte benim kafasızlığım
Bu gün inanırmısın birisi aynısınısöyledigeçmiş olsun...önce bi hamama git iplikçi camisinin o aralarda olacaktısonra mevlanaya git iki rekat namaz kıl dua et fakire fukaraya etliekmek dağıt
![]()
Ben yeni nesil araçları kurcalamayı sevmiyorum, çünkü hiç anlamıyorum. Bizler platinli, karbüratörlü araçlarda büyüdük, enjektör diye sadece şırıngayı bilirdik. Ama iş eski model arabamı gelince her tarafını kurcalar, kolay kolay da yolda kalmam. Sözün özü, galiba sen aracı biraz fazla kurcalıyor gibisin, o da haklı olarak bu tür hareketlerle isyanını dile getirmeye çalışıyor. Mümkün mertebe aracını kurcalama ve kurcalatma, göreceksin araban da rahat edecek cüzdanın da. (bunları sana söylerken içimden de kıs kıs gülüyorum, ben de gençliğimde makinalara çok meraklıydım onları en ufak bir arızasında kurcalardım, bozduğumda oluyordu, yaptığımda, ama benim arkamda çok sağlam bir sponsorum vardı, sponsorluğumu yapan babamdan çok şey öğrendim ama rahmetli olunca bu tür işlerden iyice soğudum.)[/QUOTE
Abi tavsiyene şiddetle uyacam inan sağol
Teşşekürler kardeşGeçmiş olsun