Opeli Yine mahvettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun
Artık filimin devamın ı anlatırsın mustafa

mustafa seninde başına gelmeyen kalmadı kardeşim o kayıştan birşey olmaz değiştirirler.aracı o haldede götürebilirsin fakat hararet yapma ihtimali var dikkat et

Geçmiş olsun
Artık filimin devamın ı anlatırsın mustafa

mustafa seninde başına gelmeyen kalmadı kardeşim o kayıştan birşey olmaz değiştirirler.aracı o haldede götürebilirsin fakat hararet yapma ihtimali var dikkat et
Allah Razı Olsun Sağolun

Abi Fİlimin devamını anlatıyorum 2 usta aldım yanıma eve gittik üçümüz birden çalıştık önce aklı ben verdim kirkoya kaldırdık tekeri tam sağ yaptık davlumbazı söktük hava vilitresi kutusunu söktük tiriger kapağı söktük tirigerin araya girmiş kayış temizledik usta volanta kalı ağız anahtarı taktı azıcık çevirmeye çalıştı tık diyor kalıyor 360 derece dönmüyor 2 saat güneşin altında uğraştık 1-2 foto çektim yayınlyacam şimdi 10dk ya kadar Vel hazılı usta tehlikeli olur çalıştırmyalım dedi opel kombonun arkaya bağladık sanayiye kadar çektik büyük bir ihtimal sibopları eyik dedi üskapak sökülecek yeni sibop takılacak taşlanacak dedi anlayacağınız 25 tl lik kayış bana 600-700 tlye mal olacak arkadaşlar çok kötü bir durum içine düştüm babama söyledim Olur dedi güldü hiç lafını bile etmedi adam ne gerekiyorsa yaptır dedi yarın akşam çıkacak sizi yine bilgilendiririm
ilginiz ve yardımlarınız için teşşekkürler

geçmiş olsun...

Geçmiş olsun.

Teşşekkrüler arakdaşlar

v kayışı koparıp sübaplar nası eğilmiş anlamadım trigere mi sıkışmış kopan paça?

evet abi 2 parça girmiş trigerin araya

çok geçmiş olsun valla üzüldüm yaaaa :(:(:(

kısmete bak

o diğer konuda sorduğun parayı buraya harcicaksın muhtemelen..
geçmiş olsun

Geri