Opeli Yine mahvettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen yinede arabayı yerinden oynatma geçmiş olsun.

Abi arabayı yürütmedim okun altındaki aşşadaki döndüğü gözüken kayış sardı arabayı 1 kere çalıştırdım yürütmedim ustayı aradım yarın alıp gelecem

Panik yapmana gerek yok, usta aracın olduğu yerde bile kayışı yenisi ile değiştirebilir.

Babama söyledim hiç takmadı bile yansın boş verdedi senin canın sağ olsun dedi gözlerim doldu adam hiç umursamadı bile gidip bakmadı bile :)

V Kayışı önemli değil.
Akün iyi durumdaysa o şekilde servise kadar gidebilirsin.
şar dinamon çalışmayacağı için göstergede akü işiğin yanık kalır.
Ateşleme içim gereken enerji akün bitene kadar aküden karşılanır.

akü yenide usta conta yakarsın yürütme dedi abi continental kayışlar nekadar biligininz varmı
veya hangi marka takıyım üstündeki dyanoydu birde ölçüler neler

vectra b de dınamo kayısı ön motor kulagının arasından gectıgı ıcın eger koptuysa olay yerınde degıstırmek çok zahmetlı olur + olarak durduk yere kopmaz ya gergı bılyası yada sarj dınamosunun bılyası sarmıstır ondan kopmustur. + olarak kayıs kopuk vazıyette calıstırırsanız kayısı araya sıkıstırarak anı olarak kırank kasnagı durur ve o anda trıger kayısının sıyırır+ olarak kayısı yerınden cıkarıp gunduz fazla enerjı tuketımı olmadan sert dıreksyıonla servıse kadar gıdılebılır cunkı devırdaım pompası trıger kayısına baglıdır. gecmıs olsun

gecmıs olsun

vectra b de dınamo kayısı ön motor kulagının arasından gectıgı ıcın eger koptuysa olay yerınde degıstırmek çok zahmetlı olur + olarak durduk yere kopmaz ya gergı bılyası yada sarj dınamosunun bılyası sarmıstır ondan kopmustur. + olarak kayıs kopuk vazıyette calıstırırsanız kayısı araya sıkıstırarak anı olarak kırank kasnagı durur ve o anda trıger kayısının sıyırır+ olarak kayısı yerınden cıkarıp gunduz fazla enerjı tuketımı olmadan sert dıreksyıonla servıse kadar gıdılebılır cunkı devırdaım pompası trıger kayısına baglıdır. gecmıs olsun

Sağolun abi 9 da usta götürecem koptuktan sonra hemen kapapttım kontağı inşallah zarar görmemiştir

Geri