Opeli Satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zmeric

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar benim 2005 astra h elegance modeli bır aracım var.
bu servıslerden artık cok sıkıldım
bır arastırma yaptım honda 6 yıl garantı verıyor. kullanan arkadaslara sordum. cok memnunlar opel dekı gıbı yok kullanıcı hatası yok garantı dısı yok bu garantı dısı demıyorlarmıs. sımdı benım aracı satıp yenı honda cıvıc sedan almaya kalksam benı nasıl ıkna edersınız.

honda civic harika bir araba ben al derim

honda gerçekten güzel de hangi donanım paketinden alıcaksın? o önemli

HONDA CIVIC çok dehşet bişi ya özellikle içine bi giriyosun uzay gemisi gibi :D al derim

hondanın koltukları rahat değil ve lastik sesini içeri alıyor

Son düzenleme:
Arkadaslar benim 2005 astra h elegance modeli bır aracım var.
bu servıslerden artık cok sıkıldım
bır arastırma yaptım honda 6 yıl garantı verıyor. kullanan arkadaslara sordum. cok memnunlar opel dekı gıbı yok kullanıcı hatası yok garantı dısı yok bu garantı dısı demıyorlarmıs. sımdı benım aracı satıp yenı honda cıvıc sedan almaya kalksam benı nasıl ıkna edersınız.
2002 den beri civic kullanıyorum. şu ana kadar servise sadece bakım için gittim.bakım sırasında ufak tefek işçilik gerektiren ekstra şeyleri para almadan, soru sormadan yaptılar. Ayrıca bakım ücretleri de makul. Akrabamın 3 yaşındaki accordunun şanzımanı bozulduğunda yüklü bir paraya gidip serviste tamamen değiştirtti. Yaklaşık 1 ay sonra servisten tekrar aradılar ve şanzımanda üretim hatası olduğunu söyleyip parasını kuruşu kuruşuna iade ettiler. Eğer honda'yı düşünmenizdeki tek etken satış sonrası hizmet ise kesinlikle doğru karar vermişsiniz.
Yakın bir tarihte bende civic elegance almayı düşünüyorum.kullananlardan ciddi bir şikayet duymadım şimdiye kadar. Duyduğum tek olumsuz şey Ncap çarpışma testinden 4 yıldız alması ve biraz yol sesi alması. Yol sesini lastik değişimiyle büyük ölçüde çözdüklerini söylüyorlar. Bence mantıklı bir seçim olabilir.

4 yıldız mı? servis memnuniyeti içinde güvenlik göz ardı edilmez be abi. yeni civicler benimde son zmanlarda çok hoşuma gitmeye başlamıştı

4 yıldız mı? servis memnuniyeti içinde güvenlik göz ardı edilmez be abi. yeni civicler benimde son zmanlarda çok hoşuma gitmeye başlamıştı

Ynlış hatırlamıyorsam civic hb 4 yıldız almış

Opeli satip Honda'yi aldiktan sonra para kalirsa, o parayla hayat sigortasi yaptirsan iyi olur. Honda'nin kaportasina bir tiklarsan ne demek istedigimi anlarsin....

yoldan ses alıyor evet.
ama onuda ziebart gibi firmalar komple ses yaltımı yaparak çözüyorlar...
hatta ankaradaki honda servislerinin 1 tanesi sattıgı araba için ses yalıtımı hediye ediyordu;)...
aldıgınız aracı ziebarta götürüp komple ses yalıtımını yapıp öyle teslim ediyorlar...
benim cok hoşuma gidiyor.
kullandımda 2 gün kadar rahat cok güzel kullanımı;)

Geri