Opeli Satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haksızsam söyle:)

yav olurmu öyle şey. almanyanın tofaşı tabiki değil. sen tüm markaya diyorsun bide bunu, modele de değil. en dandiği agila, ona bile tofaş kalitesinde denmez bence. audi ile karşılaştırılmaz çünkü elmayla armut gibi. honda ile tartışılır, farklı görüşler olur ki ben satmak isteyen arkadaşa fikrimi söyledim. ama opel almanyanın tofaşı değil yaa :) :) :) öyle olsa emin ol avrupada satmaz!! tofaşlar kalitesinde araba ancak 3. dünya ülkelerinde satar. avrupalı binmez öyle dandiğe.

yav olurmu öyle şey. almanyanın tofaşı tabiki değil. sen tüm markaya diyorsun bide bunu, modele de değil. en dandiği agila, ona bile tofaş kalitesinde denmez bence. audi ile karşılaştırılmaz çünkü elmayla armut gibi. honda ile tartışılır, farklı görüşler olur ki ben satmak isteyen arkadaşa fikrimi söyledim. ama opel almanyanın tofaşı değil yaa :) :) :) öyle olsa emin ol avrupada satmaz!! tofaşlar kalitesinde araba ancak 3. dünya ülkelerinde satar. avrupalı binmez öyle dandiğe.

Ama bir şey var...ben tofaş kalitesinde bir araba olduğunu kastedmedim kesinlikle..dediğim şey, Türkiye' de tofaş nasıl sıradan bir arabaysa Almanyada ' da Opel o kadar sıradan bir araba ve alternatifi çok fazla olan bir araba...Tabiki de Tofaş ile kıyaslanamaz:)

Almanya'nın Tofaş'ı olmasının nedeni Alman menşeili en ucuz araba olması...

Almanya'nın Tofaş'ı olmasının nedeni Alman menşeili en ucuz araba olması...

Exactly...

Ama bir şey var...ben tofaş kalitesinde bir araba olduğunu kastedmedim kesinlikle..dediğim şey, Türkiye' de tofaş nasıl sıradan bir arabaysa Almanyada ' da Opel o kadar sıradan bir araba ve alternatifi çok fazla olan bir araba...Tabiki de Tofaş ile kıyaslanamaz:)

ha pardon. o zaman doğru. tabiki öyle, onlara göre öyle. burdaki corsa parasına bmw alıyo adam orda. ben ters anladım, pardon.

tofaşa kurban olun siz:D:D

servis senin sandığın gibi değil. bakma sen milletin anlattığına. öyle herşeyi sorgulamadan garantiden halletmiyorlar haberin olsun. Bir konuya daha yazmışsın sen aynı olayı oradada yazdım. honda iyi araba, güzel araba, motor canavar. ama ben öyle düşünmesem de, millet araba alırken satış ihtimalini de düşünür. opeli 1 haftada çok fark olmadan satarsın, hondayı 1 ayda zor satarsın ve yarı parasına anca gider araba. tercih meselesi, ben olsam girmem o işe. şimdi alakalı alakasız itirazlar gelir, "ne ilgisi var yarı parası, zor satarsın vs" bil ki onlarda honda vardır :) kardeşimde full 2004 euro civic var. 36 milyara almıştı. 2 ay önce satmaya kalkttı. kaç para veriyorlar biliyormusun 18!!! gir internete bak, aynı model astra kaçtan gidiyo, corsa kaçtan gidiyo. fiyata itirazı olan varsa (18 saçma diyen) gelsin satalım arabayı. :)

artık üretilmeyen 03 civic
http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=1085667
makyajsız 04 astra
http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=1130543
Ben anormal bir fark goremedim.

Ayrıca zamanında 38-39bin liraya alınan 04 model vectralar 24-25 liraya satılıyor artık. Bu durum Vectranın uyduruk bir araba olduğunu mu gösteriyor o zaman?elbette hayır. Bana göre 0 km araçlarda ödeme koşullarının artık daha esnek olmasından ve kasalarının sürekli güncellenmesinden dolayı 2. el otoların sürekli değer kaybetmesi durumu doğuyor. Ne marka olursa olsun.

Son düzenleme:
Ayrıca zamanında 38-39bin liraya alınan 04 model vectralar 24-25 liraya satılıyor artık. Bu durum Vectranın uyduruk bir araba olduğunu mu gösteriyor o zaman?elbette hayır. Bana göre 0 km araçlarda ödeme koşullarının artık daha esnek olmasından ve kasalarının sürekli güncellenmesinden dolayı 2. el otoların sürekli değer kaybetmesi durumu doğuyor. Ne marka olursa olsun.[/quote]

link vermişsin 2 tane. adam ister. bende 30.000 isterim arabama. realite diye bişey var. ben uyduruk diye bişey yazmadım, hatta tam tersine bir yorum yaptım honda için.?? hondanın 2. eli daha iyidir diyorsan onu konuşalım. ben tam tersini iddia ediyorum. iddia etmiyorum gerçek bu.

Geri