Opeli Satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ses yalıtımı önemli bir etken değil sürüşte
ama araçta kullanılan sac yani gövde çok ince bu nedenle 4 yıldız almıştır hondalar,opelden hondaya geçmen sana pişmanlık getirebilir,ama alacağın araç sıfırsa onu bilemem dediğim gibi opel astra h bana göre daha güçlü ve dayanıklıdır,ben seni ikna edemiyorum sen gel beni dinle opelde kal

yoldan ses alıyor evet.
ama onuda ziebart gibi firmalar komple ses yaltımı yaparak çözüyorlar...
hatta ankaradaki honda servislerinin 1 tanesi sattıgı araba için ses yalıtımı hediye ediyordu;)...
aldıgınız aracı ziebarta götürüp komple ses yalıtımını yapıp öyle teslim ediyorlar...
benim cok hoşuma gidiyor.
kullandımda 2 gün kadar rahat cok güzel kullanımı;)

Yanlış hatırlamıyorsam, o ses yalıtımı 100kilo ağırlık katıyor arabaya, zift gibi birşeyle kaplıyorlar, Not: Yanılıyor olabilirim.

honda hayat onda :D , valla şaka maka yeni civic çok şekil ya astra yanından geçemez o konuda ama opel honda dan sağlammıdır bilemem . . .

Yanlış hatırlamıyorsam, o ses yalıtımı 100kilo ağırlık katıyor arabaya, zift gibi birşeyle kaplıyorlar, Not: Yanılıyor olabilirim.
evet ziftle kaplıyorlar.
katar o kadar agırlık dogrudur...

Yeni civic düşünüyorsan düşünme bile..Opel denilen araba çok abartılıyor...Almanya' nın Tofaş' ı...o kadar...Belli başlı efsane olmuş arabaları var o kadar..onun haricinde, audi, honda filan gibi markalar varken para vermem...

audi, honda filan gibi markalar varken para vermem...

Bende Mercedes, BMW varken para vermem demek isterdim, ama ne kadar doğru bir kıyas olur ?...

Ben de isterim A3 e binmeyi ama, birde FKE ( Fiyat kalite endeksi )değerlerini kıyaslamak lazım...

0 km AUDİ A3 e vereceğim parayla, 0 km OPEL VECTRA ELEGANCE alabiliyorsam, ben VECTRA alırım.

Bence OPEL verdiğiniz para karşılığında alabileceğiniz en iyi ( donanım + güvenlik + tasarım + vb... ) araçların başında geliyor.

Yeni civic düşünüyorsan düşünme bile..Opel denilen araba çok abartılıyor...Almanya' nın Tofaş' ı...o kadar...Belli başlı efsane olmuş arabaları var o kadar..onun haricinde, audi, honda filan gibi markalar varken para vermem...

almanyanın tofaşı :eek:
:) :) :) :) :) :) :)

Bende Mercedes, BMW varken para vermem demek isterdim, ama ne kadar doğru bir kıyas olur ?...

Ben de isterim A3 e binmeyi ama, birde FKE ( Fiyat kalite endeksi )değerlerini kıyaslamak lazım...

0 km AUDİ A3 e vereceğim parayla, 0 km OPEL VECTRA ELEGANCE alabiliyorsam, ben VECTRA alırım.

Bence OPEL verdiğiniz para karşılığında alabileceğiniz en iyi ( donanım + güvenlik + tasarım + vb... ) araçların başında geliyor.

Bu yorumu bekliyordum....Sadece audi demedim..Honda filan o kadar abartı rakamlarda değil..Audi biraz saçmalıyor..onu ben de kabul ediyorum.

Arkadaslar benim 2005 astra h elegance modeli bır aracım var.
bu servıslerden artık cok sıkıldım
bır arastırma yaptım honda 6 yıl garantı verıyor. kullanan arkadaslara sordum. cok memnunlar opel dekı gıbı yok kullanıcı hatası yok garantı dısı yok bu garantı dısı demıyorlarmıs. sımdı benım aracı satıp yenı honda cıvıc sedan almaya kalksam benı nasıl ıkna edersınız.

servis senin sandığın gibi değil. bakma sen milletin anlattığına. öyle herşeyi sorgulamadan garantiden halletmiyorlar haberin olsun. Bir konuya daha yazmışsın sen aynı olayı oradada yazdım. honda iyi araba, güzel araba, motor canavar. ama ben öyle düşünmesem de, millet araba alırken satış ihtimalini de düşünür. opeli 1 haftada çok fark olmadan satarsın, hondayı 1 ayda zor satarsın ve yarı parasına anca gider araba. tercih meselesi, ben olsam girmem o işe. şimdi alakalı alakasız itirazlar gelir, "ne ilgisi var yarı parası, zor satarsın vs" bil ki onlarda honda vardır :) kardeşimde full 2004 euro civic var. 36 milyara almıştı. 2 ay önce satmaya kalkttı. kaç para veriyorlar biliyormusun 18!!! gir internete bak, aynı model astra kaçtan gidiyo, corsa kaçtan gidiyo. fiyata itirazı olan varsa (18 saçma diyen) gelsin satalım arabayı. :)

almanyanın tofaşı na taktım ben. aklıma geliyo habire durup durup gülüyorum. :)

Geri