Opel'e Baskı Şart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar burası bir opel forum sitesi bende sosyal medya üzerin de bir tepki oluşturup opel firmasına sıkı bir baskı yapılması gerek bu garanti zamanı hakkında iki yıllık garanti kesin kez beş yıl olarak değilmesi gerek. İki yıl garanti günümüz de saçmalıktan başka bir şey değil. ;) ne dersiniz?

Arkadaşlar burası bir opel forum sitesi bende sosyal medya üzerin de bir tepki oluşturup opel firmasına sıkı bir baskı yapılması gerek bu garanti zamanı hakkında iki yıllık garanti kesin kez beş yıl olarak değilmesi gerek. İki yıl garanti günümüz de saçmalıktan başka bir şey değil. ;) ne dersiniz?
2 yıl her mal için zorunlu zaten. Opel de biliyor 2 yıldan sonra sorunlar başlayacak. Ben ümitvar değilim ama eğer bir taslak hazırlanırsa üzerime düşeni yaparım.

2 yıl her mal için zorunlu zaten. Opel de biliyor 2 yıldan sonra sorunlar başlayacak. Ben ümitvar değilim ama eğer bir taslak hazırlanırsa üzerime düşeni yaparım.

Bence opel kullanan arkadaşlar opele tepki koyması gerek. Çünkü alacağımız 30 TL değerinde bir çaydanlık bile iki yıl garanti kapsamın da insanlar binlerce lira verip araç alıyor ama garanti sadece iki yıl. Bana göre saçmalık. Zaten tüketici bu garanti konusunda bence opelden vaz geçen çok kişi var. Adam diyor iki yıl sonra başıma bela olursa o zaman yandım diyor.

Bence opel kullanan arkadaşlar opele tepki koyması gerek. Çünkü alacağımız 30 TL değerinde bir çaydanlık bile iki yıl garanti kapsamın da insanlar binlerce lira verip araç alıyor ama garanti sadece iki yıl. Bana göre saçmalık. Zaten tüketici bu garanti konusunda bence opelden vaz geçen çok kişi var. Adam diyor iki yıl sonra başıma bela olursa o zaman yandım diyor.
Tamam ama caydanlik 5 parça araç milyon parça. Uzakdoğu araçları bu garantiyi veriyor çünkü araçlar dümdüz araç.
Ha ben de isterim 5 olsun. Eğer çok sayıya ulasirsak belki ses getirir; ama Opel işte. Wir leben autos. Yani arabayı seviyor, bizi ise ...

Şimdi biraz önce bir kaç opel bayisi ile iletişime geçeyim dedim şu garanti uzatma filan var mı diye? Yemin olsun resmi daireyi arasam yetkili kişiye daha çabuk ulaşır idim. :) ilk aradım yerde bir yere aktardı kadının sesi gelmiyor telefon bozuk :D sonra bir başka yeri aradım. Ora ilk önce servis sonra yedek parça en sonun da satış danışmanına aktardı zor da olsa ulaşa bildim dedim garanti konusunu açtım. Bizde garanti iki yıl dedi peki ek paket olarak uzatma olmuyor mu? Dedim yok. Peki periyodik bakım fiyatlarına ulaşacağım bir site var mı? Yok dedi... Anlayacağınız kapalı bir kutu artık bahtına ne çıkarsa. :)

5 yil garanti olsa ne olur , 1 yil olsun ama hyundai gibi olsun , herseye kullanici hatasi demesinler yeter...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ek garanti vardı. bize corsayı alırken sunmuşlardı biz istememiştik.
zaten 0 araçlarda 5 sene boyunca incik boncuk sorunlar haricinde sorun çıkmıyor. onlarda zaten ilk 1 sene içinde belli ediyor.
5 sene verse ne olacak garanti. dışarda 3 liralık işi serviste 10 liraya yaptırıyorsunuz.
a b c tüm firmalarda geçerli. ben 5 sene garanti veren hyundai servisine bile 5 sene gidenin olduğunu düşünmüyorum...

ek garanti vardı. bize corsayı alırken sunmuşlardı biz istememiştik.
zaten 0 araçlarda 5 sene boyunca incik boncuk sorunlar haricinde sorun çıkmıyor. onlarda zaten ilk 1 sene içinde belli ediyor.
5 sene verse ne olacak garanti. dışarda 3 liralık işi serviste 10 liraya yaptırıyorsunuz.
a b c tüm firmalarda geçerli. ben 5 sene garanti veren hyundai servisine bile 5 sene gidenin olduğunu düşünmüyorum...

Hem garanti versin hemde bakım maliyetlerini açık bir şekilde paylaşsın. Gizli kapaklı ile gerek var mı?

Hem garanti versin hemde bakım maliyetlerini açık bir şekilde paylaşsın. Gizli kapaklı ile gerek var mı?
bakım fiyatları bayilerden bayilere göre bile değişiyor. yani bayinin elinde birazda. her marka için aynı. toyotada aynı şekildeydi genç tüylüoğlunda 400 tl dedikleri bakımı istanbulda nataşta 320'ye yaptırmıştım.
değişen ne derseniz taktıkları söktükleri koydukları yağ bile aynıydı...
corsayıda erpaş şimdiki değer bayisinden aldık 550 tl sanırım fiyat aldık. altunizade arkas vardı o ara onlarda 470 mi ne demişlerdi onlara yaptırmıştık...

benim arac 5. senesine girecek bakalım bu sene ne süprizleri olacak bana

Geri