Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maaaşallah.Allah kaza bela vermesin...
biraz eğrilik var araçta;)

Güzel araç. İyi resimleri bekliyoruz.

bende resimler çkmadı fakat zafira olduğu için yinede güzeldir....

arkadaslar bir kac gündür pc nin basina oturmak gelmedi icim den babam rahatsiz ben burda onlar Türkiyede kafamiz allak bullak oldu moral olarak dagildim.. hepinizin islerinde güclerinde Allah kolaylik versin Alper kara kiz güzel resim isinide cözmüssün zift isi degilde ona benzer baska bir seyler varmis araba alti koruyucu ve sesi bayagi engelliyormus. kolay gelsin .. iki gün giremeyince vallahi eksikligini hissettim hepinize ayri ayri selamlar ..

arkadaşlar benim turbo nakavt oldu yeni turbo arıyorum

n kabus gibi bi gündü yolda giderken eksozdan acayip bi duman göz gözü görmedi
bi baktım turbo sizlere ömür yenisini buldum ama daha iyi fiyat bekliyorum

gecmis olsun eeeeee olacak bazi aksilikler olmasa iyi ama ne yaparsin . insallah uygun yollu bir sekilde halledersin..

arkadaşlar arabamın yakıtını ölçtüm bir depo ile 527km yol yapmışım deponun tam dolusu 57 lt. ( 100km de 10.8lt) sizce nasıl. sadece şehir içi. ilçede olduğumuz için araba sadece 4. vitesi görüyor .5. vitese arada bir takabiliyorum.

bence iyi sadece sehir ici ve düsük viteste daha az yakmasi beklenemez zaten gayet makul..

arkadaslar bir kac gündür pc nin basina oturmak gelmedi icim den babam rahatsiz ben burda onlar Türkiyede kafamiz allak bullak oldu moral olarak dagildim.. hepinizin islerinde güclerinde Allah kolaylik versin Alper kara kiz güzel resim isinide cözmüssün zift isi degilde ona benzer baska bir seyler varmis araba alti koruyucu ve sesi bayagi engelliyormus. kolay gelsin .. iki gün giremeyince vallahi eksikligini hissettim hepinize ayri ayri selamlar ..
Allah acil şifalar versin...

Geri