ne demek burada tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaşmak için bulunuyoruz dahada ötesi zafira dostluğu ve kardeşliği var aramızda görüşmek üzere....çok teşekkur ederim. alper.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne demek burada tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaşmak için bulunuyoruz dahada ötesi zafira dostluğu ve kardeşliği var aramızda görüşmek üzere....çok teşekkur ederim. alper.
hayırlısı olsun abicim.teşekkürler...Arkadaşlar herkese selamlar işlerim anormal yoğun olduğu için uzun zamandır detaylı yorumlar yazamıyorum ama forum dolu dizgin gidiyor ve sürekli takip ediyorum zafiracıların dayanışması gurur verici.Kenan kardeşim başta olmak üzere birebir konuştuğumuz eski arkadaşlara ve yeni katılan arkadaşlara başarılı forumlar ve kazasız günler dilerim. Ben zafiramı sattım 2000 modeldi artık eskimiş, bakım masrafları artmıştı. Zamanı gelmişti. yani O ARTIK KALBİMDE ve AVATARIMDA KALACAK. Ama geçici olarak 6 ay 1 yıl başka bir araçla idare etsek bile (VW golf) ibre uzun vadede zafirayı veya yine MPV türü aracı gösterecek.
ne demek burada tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaşmak için bulunuyoruz dahada ötesi zafira dostluğu ve kardeşliği var aramızda görüşmek üzere....
hoşgeldin abi hayırlısı olsun güzel bir yeni kasa zafira yakışır sana....Arkadaşlar herkese selamlar işlerim anormal yoğun olduğu için uzun zamandır detaylı yorumlar yazamıyorum ama forum dolu dizgin gidiyor ve sürekli takip ediyorum zafiracıların dayanışması gurur verici.Kenan kardeşim başta olmak üzere birebir konuştuğumuz eski arkadaşlara ve yeni katılan arkadaşlara başarılı forumlar ve kazasız günler dilerim. Ben zafiramı sattım 2000 modeldi artık eskimiş, bakım masrafları artmıştı. Zamanı gelmişti. yani O ARTIK KALBİMDE ve AVATARIMDA KALACAK. Ama geçici olarak 6 ay 1 yıl başka bir araçla idare etsek bile (VW golf) ibre uzun vadede zafirayı veya yine MPV türü aracı gösterecek.
bu arada hatıladığım kadarıyle bujiler tek tırnaklıydı...
bosch marka olduğunuda ben unutmuşumdoğru söylüyorsun Kenan kafam dalgın bu aralar buji tek tırnak bosch marka idi dikkatin için teşekkürler.........