sagolasin kenan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emrah kardeş geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallahgecmis olsun eeeeee olacak bazi aksilikler olmasa iyi ama ne yaparsin . insallah uygun yollu bir sekilde halledersin..
bence normal uzun yol olsa 8 litreye düşer gibiarkadaşlar arabamın yakıtını ölçtüm bir depo ile 527km yol yapmışım deponun tam dolusu 57 lt. ( 100km de 10.8lt) sizce nasıl. sadece şehir içi. ilçede olduğumuz için araba sadece 4. vitesi görüyor .5. vitese arada bir takabiliyorum.
sagolasin Ayhan abi yaslilik iste iki yil önce kalp amaliyati gecir di derken prostat basladi oda halledildi bir nebze olsun simdide vücuttaki kan orani düsmüs yeni kan verildi ama bir türlü eski halini alamiyor ..halsizlik vs konusmayi bile cani istemiyor .. insallah düzelir bir an evvel diye Dua ediyoruz..Allah kahretsin bu gurbetligi birde üstüne kiriz eklendi bir gidip geliveremiyorum...emrah kardeş geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah
son bakımı ne zaman yapıldı... biraz fazla gibi geldi bana bence 9-9,5 normal...arkadaşlar arabamın yakıtını ölçtüm bir depo ile 527km yol yapmışım deponun tam dolusu 57 lt. ( 100km de 10.8lt) sizce nasıl. sadece şehir içi. ilçede olduğumuz için araba sadece 4. vitesi görüyor .5. vitese arada bir takabiliyorum.