Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sevgili zafiracilar,merhaba ben yurt disindan katiliyorum,bende de 2002 model 125 lik zafira elegance var 16v dci 9 aydir biniyorum genelde menmunum fakat yakiti bana cok gibi geliyor,depo 50 lt aliyor sehir icinde 600 km yi biraz geciyor uzun yola da daha denemedim,birde motor yagi eksiltiyor,arastirdim opel lerde hepsinde var diyorlar,acaba sizin arabalarda da oluyormu?birde farlari cok zayif geceleri bayagi zorlaniyorum gormekte kisa devre ampulleri hb3 acaba daha guclusu varmi ben burada bulamadim,bu normal farlari acaba xenon farlarla degistirebilirmiyiz?bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim,hepinize tesekkurler.

sevgili pirana diyorum cünkü ismini yazmamissin imza bölümüne yazarsan tanismista oluruz..2002 zafi 125 hp 2,2 dti motor dur .yakiti sehir ici olarak cok normal. havalar soguk kisa mesafeli sürüslerde dogal olarak cok yakar ama motor isindiktan sonra yada uzun mesafeli yollarda yakitin düsecektir.motor yag eksiltmesini dti motorlarda duydum aman dikkat et sik sik kontrol et yagsiz kalipta motordan olma..benim zafi 1.9 cdti.150 hp.yag eksiltme yapmiyor.farlarin zayif olusuna bir anlam veremedim ama bir elektrik ciye yada servise kontrol ettir belki bir sorun vardir..xenon isi öyle bir far degistirerek olmuyor kople sistem olarak takilabiliniyor ama Almanyada tüv sorunu var fransayi bilmiyorum.ama forumda xenonla ilgili bir cok konu var biraz gezinirsen bulursun...........
zafiradevileyes3.jpg
ebayda böyle birseyler var mercekli daha iyi olabilir xenon uygulanirsa cok aydinlik gece sürüsleri yapabilirsin​

Son düzenleme:
emrah abi nerden buldun bu farı biz Türkiye de normal angel far bulamıyoruz baksana neler yapmışlar mali durumlar düzelirse isteriz senden böyle parçalar haberin olsun...

insallah zamani geldiginde haberim olsun sorur sorutururuz. elimden geleni yaparim.... ebayda zafira a yaz belki cikar karsina yaklasik fiyatlari 270.euro civari yeni cikti bunlar.

Son düzenleme:
abi ben o dediğini yaptım fakat pek fazla bir ürün çıkmadı karşıma ilgin için yine de teşekkür ederim...

hic mi ürün cikmadi aradigini mi bulamadin alper..birde ebay.de yada ebay deutschlan ver bakim belki cikar bu link verme isini bilmiyorum bir link verim dicem ama ..tikla bakim ne olacak alper.

Son düzenleme:
son yıllarda üretilen araçların genelinde yağ eksiltmesi malesef var ama yağ eksilmesinin çözümü var ama masraflı bir iş bence kafaya takma arada sırada yağı kontrol et yeter bide yağ çubuğuna bakıp aldanma çubuğun alt seviyesi ile üst seviye arası 300 gram alır çok eksiltti diye fazla yağ koyma arkadaşım

hic mi ürün cikmadi aradigini mi bulamadin alper..birde ebay.de yada ebay deutschlan ver bakim belki cikar bu link verme isini bilmiyorum bir link verim dicem ama ..tikla bakim ne olacak alper.
ben o siteye giriyorum fakat zafirayla ilgili hep aynı ürünler karşıma çıkıyor ve ehh tabi bide yabancı dil olmayınca işler iyice karışıyor yani...

hadi bakim oldu galiba takil kafana göre.anlamadigin konular olursa yardimci olurum..

Son düzenleme:
Geri