Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vallahi bilmiyorum ama teknik servise bir ac konuyu belki bir bilen vardir yoksa bir servise gösteriver..

Bazen geri vites dişlisi tam denk gelmediği için dişli geçişinde sorun çıkıyor. Benim eski aracımdada bu durum oluyordu. Ben geri vites geçişlerinde önce vitesi ağır ağır hareket ettiriyorum. Biraz yada hafif bir zorlanma hissdersem aracı az ileri kaydırıp ( çok az ) tekrar denediğimde sessiz sedasız geri vitese geçiş oluyor. Buna itina etmek gerekiyor. Bazen bende unutuyorum ve garç gurç sesleri geliyor. Bu duruma dikkat ettiğin halde genede sürekli oluyorsa bir servise danışmanda fayda var. Aslında hemen hemen tüm araçlarda olabiliyor. Şu ana kadar kullandığım araçların hemen hepsinde benzer duruma rastladım.

teşekkürler arkadaşlar biraz daha yüksek devirde kullanalım bakalım ne olcak benım zafiradan önceki aracım clio symboldü herhelde alışkanlıkları atamadık bana biraz zorlanıyomu yoksa problemmi var gibi geldi anlayamadım ama yinede servise görüneceğiz herhalde

Bende ilk bir-iki ay baya zorlanmıştım. Servisede bir iki kere gittim. Umarım bu şekilde düzelirde servislik bir işin olmaz.

sizce ön lastiklerin dönüş açıları az mı?

bizim arabalardan mi bahsediyorsun.bence normal bizde birde signum var onun dönüsü daha kötü ..

TIS programi buldum ama indirmeye çalıştığım site beni delirtiyor. Sabahtan beri 2 parça indirebildim. 30 parça tümü ama biraz iniyor sonra kopuyor. Çıldırttı beni bu site. :-[ İsteyene özelden yeri tarif edebilirim. Denemek yada başarırsa tamamı için.

yok ya bende öyle bir zorlanma olmuyor bana göre normal.. bu arada Senol Allah kolaylik versin..

Geri