Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet araç güzel duruyor. Metro mavi yanılmıyorsam. Benimde çok üstünde düşündüğüm bir renkti. 40 gün bekleme söyleyince gri aldım. Zaten 40 gün beklesem biraz daha bekler 2009 alırdım. Cosmo full derken + ları nelerdir. İlk sahibi ne gibi donanımlar ekletmiş. Kısaca özellikler neler.
Tekrar hayırlı olsun. Allah kaza beladan korusun.

Arkadaş olalım mı? :confused::) Profillerinize bakarken arkadaşınız olmadığını gördüm de. :cry::):o Emre abi sen hariç senin bir tane var.:eek::p:)

Son düzenleme:
full yazarken yanlış tabir ettim dörtdörtlük mantığından yazmıştım. araba orjinali gibi duruyor eklenen hiçbir şey yok.29.000tl 2007 model 88500km de. yarım deri,far gece sensör,yağmur sensörü, cruse kontrol, digital klima, mp3 çalar, xenon far, mikalajlı kapı kolları, camlar telafuz edemeyebilirim m3 zıeber karartma dıştan görünüşünü zaten görüyorsunuz.

hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...

metro metalik rengini bende seviyorum bizim signumun rengi hos bir renk ..tabi neden olmasin kenan..

Son düzenleme:
Olabilir ama önce benim bir live yüklemem lazım. :-)

ya bizim zafira da ufak bi problem daha var sebebini anlayamadım.

geri vitese takarken debriyaja sanki tam basmamışım gibi ses geliyor.Halbuki tam basıyorum ve araç durur halde oluyor.Ama 1e takıp tekrar geriye takarsam ses olmuyor nedendir anlamadım???

Geri