Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sagolasin Murat abi sizlerede hayirli Ramazanlar..

Biraz uzak kaldım. 126 sayfayı okumak zor oldu. Benim aracın "rafiz"in aracının aynısı olduğunu söylediğimde daha 5-10 sayfa okumuştum (küçük zafiden haberim yoktu:D) Aracın perfonmans ve yakıtından memnunum. Ankara'da 1.25 fiyattan lpg alıyorum. (dökme gaz değil markası milangaz) Aldığım yerden mercedes, jip vs. her türlü araç gaz alıyor. Şehir içi 18 lt lpg ile 165 km yol yaptım. aynı pompadan iki kez aldım. Araç ağırlığına göre yakıt oldukça makul. Lpg den şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. (BRC sıralı sistem).Tabii benzinli kullanmak en ideali malum Avrupanın en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Herkese ramazan ayının hayırlar getirmesini temenni ederim...

herkese hayırlı ramazanlar ve kazasız belasız sürüşler

Biraz uzak kaldım. 126 sayfayı okumak zor oldu. Benim aracın "rafiz"in aracının aynısı olduğunu söylediğimde daha 5-10 sayfa okumuştum (küçük zafiden haberim yoktu:D) Aracın perfonmans ve yakıtından memnunum. Ankara'da 1.25 fiyattan lpg alıyorum. (dökme gaz değil markası milangaz) Aldığım yerden mercedes, jip vs. her türlü araç gaz alıyor. Şehir içi 18 lt lpg ile 165 km yol yaptım. aynı pompadan iki kez aldım. Araç ağırlığına göre yakıt oldukça makul. Lpg den şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. (BRC sıralı sistem).Tabii benzinli kullanmak en ideali malum Avrupanın en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Herkese ramazan ayının hayırlar getirmesini temenni ederim...

aramiza hosgeldiniz ankirali,keyifli forumlar..iyi dileklerin icin tesekkürler..

Cengiz abi bu gün servisten aradilar sarz dinamosunu garantiden degistirecekler..bu iside böylece atlasmis olduk sagolasin..

Hadi geçmiş olsun;) Dersi olan, olmayan, tatile giden gidemeyen, sık uğrayan fırsat bulamayan, uzakta olan yakında bulunan herkese selamlar. Ve de iyi ramazanlar. Ankirali arkadaş bu arada sakın benim zafiyi almış olmayasın:) Tekrar hoş geldin.

Ya olabilir mi? Plaka "T" ile başlıyorsa olabilir

eyvallah Cengiz abi sagolasin..alamanya danda Canim Vatanima selamlar..

eyvallah Cengiz abi sagolasin..alamanya danda Canim Vatanima selamlar..

Vatanının kıymetini bilmeyen bizim gibi cahillerden de tekrar sizlere ..eyvallah

Ankiralı arkadaşım T değil AV idi benim plaka harflerim.

selam arkadaşlar nasılsınız herkese hayırlı Ramazan lar diliyorum kendinize iyi bakın....

Geri