Öncelikle aracın soğutma sistemini kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. Termostat, fan müşürü(bozulmuşsa fan geç veya kafasına göre çalışabilir), radyatör(radyatör dıştan sağlam gözükse de iç kısmından zamana bağlı olarak işlevini kaybediyor) ve ilgili kablo ve sigortalara baktırın , kablolarda kısa devre, temassızlık olabilir(bir tanıdığımın başına geldi, kablolar birbirine temas ettiği için fan bazen aracı kapattıktan sonra 1 saat boyunca çalışıyormuş, bunun tersi bir durum da olabilir sizde). Ayrıca belirttiğiniz kısımda Manifoldda kaynak yapılan yeri de yeniden gözden geçirebilirsiniz, kaynak sonrası herhangi bir kaçak vs olup olmamasın önemli. Benim yazabileceklerim bu kadar, umarım faydası olur, ilk defa hararet yapan 1.9 CDTI duyduğum için benim de ilk defa karşılaştığım bir durum oldu.Değerli zafiracılar. 1.9 CDTI aracımda aracim bir gün yolda giderken birden sıcaklık yüksek uyarısı verdi hemen sağa çektim şu kaynatıyordu. Ondan sonra araca bayağı bindim sorun yoktu. Lakin bayram öncesi manifoltumda bir kaçak nedeniyle kaynak yapıldı düzeldi derken araç 10 km falan yapmadan hararete kalkmaya başladı. Conta testi yapıldı yanık yok. Radyatör ile termostat arasında ki hortum sisiyor genleşme kabini açınca fıss sesiyle yumusuyor. Baskı yapınca Su fokurdayip eksiliyor ve üzerine ekleme yapıyoruz. Yaşayan oldu mu?