Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
24-02-2007, 15:24 den beri buradayım...Hüseyin abinin sayesinde...

Abilerim hayırlı geceler.Kendinize iyi bakın

Sağol Kenanım... Senin emeğin de çok bu ağaçta. Benden kesinlikle daha çok bakmış, kollamış ve sulamışşındır. İyi geceler

İnşallah en kısa sürede tekrar bir Zafiye kavuşursun abi. İyi geceler Kenan.

Senol bende öyle düsünüyorum hic elletmeyecegim.agrimaz basimizi agritmaya hic gerek yok ...Cengiz abi bendede tam tersi oldu.bmw yi satip 2002 model dizel golf4 aldim gecici olarak 3 ay falan bindim ve zafimi aldim abi fark coktu ya..

İnşallah en kısa sürede tekrar bir Zafiye kavuşursun abi. İyi geceler Kenan.

İnşallah...Eski kasaları daha kişilikli bulsam ve daha beğensem de, bu sefer yeni kasa almak lazım artık teknoloji malum değişiyor. Gözüm 1.8 lerde ama almak biraz zaman alacak.Çünkü piyasada temiz ve kilometresi ile oynanmamış 2. el araç bulmak çok zor.

Senol bende öyle düsünüyorum hic elletmeyecegim.agrimaz basimizi agritmaya hic gerek yok ...Cengiz abi bendede tam tersi oldu.bmw yi satip 2002 model dizel golf4 aldim gecici olarak 3 ay falan bindim ve zafimi aldim abi fark coktu ya..

Fark çoktu derken??? Golf ve Zafirayı karşılaştırdığında golfe Negatif yaklaşıyorsun diye anladım gecenin bu saatinde malum algılama seviyemiz düşmüş durumda doğru mu anlamışım.?

Fark çoktu derken??? Golf ve Zafirayı karşılaştırdığında golfe Negatif yaklaşıyorsun diye anladım gecenin bu saatinde malum algılama seviyemiz düşmüş durumda doğru mu anlamışım.?
negatif demeyelimde belkide farkli sinifta olusundan dolayi zafi bana daha zevkli geldi.

Evet bu km oynama işi epey moda olmuş. Çok duymaya başladım bu olayı ve tanıdığım bir iki kişininde başına gelmiş. Gerçi Opel konusunda pek sıkıntı çekmem gerçek km bulma konusunda yeterki servise götürmüş olsun araç sahibi. Bende 1.8 düşünmüştüm ama yeni kasalarda pek piyasada yoklar ve yedek parça konusuda çok rahat bulunan cinsten değil. Bazen 1 ay gibi parça beklenebiliyormuş. Birde vergi avantajını işin içine dahil edince 1.6 almıştım. Ama dizel olur dersen 1.8 yerine dizel al derim.

bu arada bende kaciyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlik versin yarin görüsmek üzere..

Cümle ve anlam düşüklükleri için kusura bakmayın. Saat biraz geç olduda ondandır.

Hadi ozaman cümleten iyi geceler ( sabaha karşılar ). Cümlemize Emrah abi.

Geri