Opel Yağ değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan allegro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siz 10.000 km de değiştiriyorsunuz ben her 5000 km de bir yağın rengı dönmeden değiştiriyorum+filtrelerde aynı şekilde değiştiriyorlar:)

ne kullanıyosun peki marka olarak?

yağ tam sentetik değilse 10 bini geçmemeniz iyi olur

castrol edge turbo dizel ustaların önerisi biraz tuzlu ama dört dörtlük

castrol edge güzel gerçekten bende ondan aldım biraz tuzlu ama olsun yılda 2 kere anca değiştiryorum 7500km ideal ben gerçi 6000 km de bir gidiyorum bakıma usta bile sen n'yapıyorsun diyor ama tr yollarında 10000km biraz fazla gibi geldi bana

arkadaş bakım dediğiniz, filtre ve yağ değişiminden mi oluşuyor genelde?
dün akşam aracın mazot filtresini, yağını, hava filtresini değişttirdim. gerçekten aracın çekişinde fark oldu. yağ olarak GM kullandı usta. ama yarı sentetikti. nediyorsunuz?

arkadaş bakım dediğiniz, filtre ve yağ değişiminden mi oluşuyor genelde?
dün akşam aracın mazot filtresini, yağını, hava filtresini değişttirdim. gerçekten aracın çekişinde fark oldu. yağ olarak GM kullandı usta. ama yarı sentetikti. nediyorsunuz?

keşke sana markada söyleseymişiz. GM çok kaliteli bir yağ değildir.. bir dahaki sefer MOBİL den şaşmayın derim..

saygılar..

MOBİL Forever ;)

hadi ya! kalite anlamında çok mu fark var? araçta bir sıkıntı yaratırmı? usta dün bana, GM opelin motorunu yapan firma dolayısyla bunun yağını kullanalım dedi. orjinal deyince olur dedim.. hatta motordaki Gm markasınıda gösterdi. bana 8-9000 km sonra gel yağını değiştirelim dedi ama sanırım 5000 i geçince gidip değiştir diceksiniz???

bir yerde okudum en çok kar bırakan yağ gm olduğu için çoğu usta tercih ediyor.10.000 lik yağı 6000 de filan zift gibi oluyor

hadi ya! kalite anlamında çok mu fark var? araçta bir sıkıntı yaratırmı? usta dün bana, GM opelin motorunu yapan firma dolayısyla bunun yağını kullanalım dedi. orjinal deyince olur dedim.. hatta motordaki Gm markasınıda gösterdi. bana 8-9000 km sonra gel yağını değiştirelim dedi ama sanırım 5000 i geçince gidip değiştir diceksiniz???

5000 de değiştir diyemem kullanın zamanı gelmeye yakın değiştirirsiniz.. kalite olarak fark var aralarında mobil tartışılmaz bence gm'in yanında.. bir dahaki sefere aklınızda olsun..

saygılar..

Usta twinport motorda 10-40 kullanma daha ince yağ kullan dedi ben hep 10-40 kullanıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

Geri