opel vectra nın konforu?

ozgurkale

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende yeni kasa opel vectra var sizce bir opelle aynı sınıftaki başka bir aracın konforu nasıl?ben bunu merak ediyorum bende daha önceden astra vardı süspansiyon sistemi çok sertti vede kasa hafif olduğundan virajlara süratli giremiydum tabiyki vectra daha iyi bu konularda ama bir passat toyota renualt vs.. gibi araçların bu durumları nasıl bu konuda fikrinizi almak istedim herkese hayırlı forumlar.

Son düzenleme:
hahaha :D özgür objektif olabilmemizi beklemezsiniz heralde demı.

renault, toyota,peugeot,citroen,opelle kıyaslanmaz bence.Fordlarda fena diil ama bence opellerin artısı daha fazla
vw ler ise en az opel kadar konforlu araçlar.Fakat opellerde yol tutuş ve güvenlik daha ön planda oldugu için amortisörleri sert oluor.bu yüzden bozuk zeminli yollarda konforu zedeliyebilio. passatı sorarsan tartışılır.

forever opel:)

Son düzenleme:
Valla üzgünüm ama motor kalitesi konusunda filan toyotaya güvenim sonsuz. Vectranın konforu ve performansından aşırı derecede memnunum ben. b2 kasanın. c kasaları bilmiyorum. bi çok aracı geride bırakır bence vectra

hımmm Astra dan zafira dan yada corsa dan dolayısıyla malzeme kalitesi yönünden daha zangin bi araba vectra boyutları yüzünden de iç hacmindeki genişlik içinde bulunan kişilere ferah bir ortam sağlıyor
Avensis veya Mondeo ya binmedim ama Laguna da Vectra dan aşağı kalır bir araba değil gerçekten yumuşak süspansiyonları sayesinde çok konforlu bi araba bunun yanında Passat ıda Vectra dan çok üstün görmüyorum genelde Alman arabası olduğu için ikiside birbirine çok benziyor yanlız güncel Passat ın içi daha ferah gibi

Mrb. Ben 2004 model passat'la kıyasladığım zaman passat bana daha konforlu geliyor.

arkadaşlar bence arabanız passat ve de benzinliyse binilmez dizel olsa olur:)

bence şuan kullandıgın arabanın konforu mercedes e serisine yakın bi konfora sahip. niye diye soracak olursan eniştemde 2006 vectra elegance var full paketli. dayımda da 2006 e 200 kompressor var. ikisinide fırsat buldukça kullanıyorum. mercedes daha arabanın içine otururken daha en iyi oldugunu hissettiriyor.ama kullanıma gelince mercedes te aynı şekilde vectra daki gibi arka süspansiyonlar kasislerde sert vuruyor.tabi bu yol tutuşun daha iyi olması için konfordan kısıyor. mesela yol konforunda mercedes vectradan bence çok çok iyi deil.bence vectra mercedes e çok yakın bi konfora sahip..tabi en full olanı.....

Toyotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

sebebine gelince yer basık savurma olasılıgı opele göre daha az ve kontrollü gercekten c kasamda vardı şuanda 11 yaşında toyotaya biniyorum savurma aynı ve toyota daha güvenli bence savurma acısında haa eskigi ney yüksekliklere girerken cok yavalsmaka zorunda kalıyorum altı degiyor ve kötü bişey bu gercekten:(

Geri