opel vectra gt almayı düşünüyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

murat_celebi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel vectra a kasa gt almayı düşünüyorum ama ekotech mi doch mu alsam karar veremiyorum doch parçaları zor bulunuyor diye duydum ekotechden daha iyi olduğu söyleniyor ayrıca 93 model opel vectra a kasa 1.8 gl satıp 93 model a kasa gt almak mantıklımı yorumlarınızı bekliyorum.......:dil:

bence 96 model iyi bir cd almak daha mantıklı...en azından yeni kasa...yeni yenidir mantığı ile...

ne düşündüğünüze neden aracınızı sattığınıza bağlı ;) Yani mesela aracınızı performans istediğiniz için satıyo iseniz SFİ gt almak daha mantıklı ecotec GT ye gerek yok bence ;)

opel vectra a kasa gt almayı düşünüyorum ama ekotech mi doch mu alsam karar veremiyorum doch parçaları zor bulunuyor diye duydum ekotechden daha iyi olduğu söyleniyor ayrıca 93 model opel vectra a kasa 1.8 gl satıp 93 model a kasa gt almak mantıklımı yorumlarınızı bekliyorum.......:dil:

Bence uğraştığınıza, bilmediğiniz bir araç alma riskine değmez.
1.8 gl'nize binmeye devam edin daha yeni daha güzel bir araç hedefleyin :)

ne düşündüğünüze neden aracınızı sattığınıza bağlı ;) Yani mesela aracınızı performans istediğiniz için satıyo iseniz SFİ gt almak daha mantıklı ecotec GT ye gerek yok bence ;)

SFİ gt nin yedek parçaları kolay bulunurmu ankarada yedek parçaları zor bulunuyor diye duydum

ankarada her türlü parçasını temin edebilirsiniz içiniz rahat olsun ;)

Geri