Opel vectra c sanzuman problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cimcam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
500 euro iscilik oraya görede biraz fazla arti bilyeyi opelden degilde luk veya baska markadan alsan 200 euroya bulabilirsin...

kardesim nikkfurie..iscilik türkiyede ucuz..bakin triger malzeme ile 1000 euro mesela bu vw de 1400 kadar cikiyor... :) bilginiz olmasi icin...

yalniz bu fiyati bana veren siradan bir tamirci opele gitsem dahada cok ister.....

ayrica bu fiyatta baski ve balatada var....

işçilik için birşey diyemem,türkiye ile kıyaslayınca iyi para tabi burası ile oradaki hayat standardı çok farklı ama harcanan emek aynı,araba aynı şanz aynı sonuçta bunu düşünerek iyi para dedim:)

450 euro sadece bilya değil komple set debriyaja istemişlerdir tahminimce,ben hep söylüyorum opelin parçaları diğer almanlardan(ford hariç) hele japonlardan çok daha ucuz..

evet opelin parcalari ucuz hatta alman kalitesinde yan sanayi bile...japon araclarinda burayi bimiyorum almanyada avrupada izin yok üretilmiyor...orjinalide uiiii ki uiii el yakiyor... :)

aracimi bu sekilde türkiyeye götürdüm ve gelen ses volantin göbegindenmis. baski balata debriyaj bilyasi,volant ve iscilik toplam 2 milyar ödedim.. bu arada ist. aksaraydan parcalari cok uygun fiyata buldum. iscilik icin 200 tl ödedim,saygilar.

hadi bunla gecmis olsun arizasiz sürüsler..

Geri