opel vectra c kasa 1.8 motor hakkında

loftvectra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel vectra c kasa 1.8 motor confort veya elegans bir araç almayı planlıyorum. 1,6 motordan daha mantıklı diye düşünüyorum. tabi vergi hariç. bu motor hakkındaki yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. ayrıca yakıt açısından hangisi daha mantıklı.

Onu bilmiyorumda. Sizin konularınızın kalıcılığı açısından kendinizi burada tanıtmanız çok mantıklı..

1,8 ıyıdır vectra ıcın o kasaya ıdeal bence

Bence c kasanın hakkı b lerde kullanılan 2.0 motordur.Buradaki çoğu kulanıcı "hadi ulen" diyebilir ama 2.0 aracım 1.6 araçların %80 inden daha az yakıyor, özellikle uuzn yolda 1.6 lardan kesinlikle az yakıyor ancak ülkemizdeki vergiler ve yakıt fiyatları malum, bizi vectra c ksada 1.6 atmosferik kullanmak zorunda bırakıyor.Konuya dönecek olursak kronik sorunlarını bilmiyorum ama 1.8lt c kasa için ideal olur.Ayrıca gördüğüm bütün 1.8 ler otomatik vitesti...

Vergi yakıt tüketimi ve performans açısından Optimum bir motor seçeneği bence. Fakat Türkiyede nedense çok satılmadığından parça sıkıntısı yaşanıyor bu tarz ara motorlarda...

ben 1.6 dan memnunum 1.8 daha da iyi gidiyor olabilir binmedim bilmiyorum. eğer hepsi otomatikse 1.6 manuel daha seri olma ihtimali yüksek. sanıyorum 1.8 ler 122bg civarında. 1.6 lar 100-105 bg civarında

Geri