opel servisleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel team servise giden varmı.sitenin sponsoru.memnunmusunuz.tavsiye edilirmi.100.000. ağır bakım geldi omegamın.bu ağırlığı fazla hasar vermeden üzerimden alırlarmı.
birde sayfanın köşesinde reklamı var ama tıklayınca giremiyorum.hata nerede yapıyorum.

ya Orhan abi..işmi bu yaptığın..sitemizin anaspponsorunu sorguluyon be...walla yeliz hanım duymasın..hemen banlar allah etmesin..
bence kimse kötü bişeler yaz(A)maz..çok memnundur...:) :) :) :)

yeliz görmesin yazdıklarınızı :D

pardon yeliz kim anlamadımki.ben sadece 100.000 ağır bakımın ağırlığını alacak servis ararım .yeliz kimdir tanımam söyleyinde anlayalım.can dostlarım

bu opel team service yazısı sayfanın üst köşesinde neden giremiyorum.bilet mi almak lazım.

pardon yeliz kim anlamadımki.ben sadece 100.000 ağır bakımın ağırlığını alacak servis ararım .yeliz kimdir tanımam söyleyinde anlayalım.can dostlarım
site başkanı ve opel team servis sahiplerinden
:D

:D:D

e desene oraya gitmemek lazım.şimdi vay beni tanımazsın ha falan derde ağır bakım dahada ağırlaşır.iyisimi biz servis aramaya devam edelim ne dersin.

e desene oraya gitmemek lazım.şimdi vay beni tanımazsın ha falan derde ağır bakım dahada ağırlaşır.iyisimi biz servis aramaya devam edelim ne dersin.
:) :) :) :) :)
yok yok bence siz oraya gidin.....

Geri