Bundan yaklaşık 4 ay önce 2005 hb astra mı satıp sıfır astra j hb 1,6 115 benzinli aracımı beğenerek aldım. test etme imkanım yoktu, araç yok muş dediler, performans olarak sizin arabanızla aynı çünkü motorları aynı dediler,peki dedim pazarlığı mızı yaptık aldık. bu arada eşim kullanıyor arabayı. bende şirket arabasını kullanıyorum. 15 gün önce uzun yola çıktım astrayla (ankara izmir arası) performans eski arabamla yakından uzaktan ilgisi yok. yolda birde basınca gitmeyen bir araba aldım diye canım sıkıldı, arabayı sıkıştırıyım derken bunca yıllık uzun yolda ilk defada radara girdim birde ceza neyse ankaraya geldim,dedim değiştiriyim arabayı, opele gittim. dedim bunun performanssından memnun değilim, değiştirmek istiyorum satıcı demez mi ,lakayit bir tavırla ucuz araba bu kadar basar diye, adama o an kafa atmak istedim ulan 50000 bin tl para az bi para değil, sanki neyse yazdıkça adama karşı halen sinirlerim geriliyor, opel bu servis ve satış adamlarını hiç mi kontrol etmiyor, sırf bu yüzden artık opel mi aman kardeşim uzak dur moduna geldim.