Opel Merakınız Ne Zaman Başladı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GTi.OnuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GTi.OnuR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Düşünüyorumki Herkezin Bir Güzel Anısı Vardır ... Burada Bunları Bizimle Paylaşmak İsteyen Arkadaşlarımız Olursa Buyursunlar ...

Benim Merakım Tesadüfen ??? Ya Sizinki ???

babamın 93 senesinde vectra gt almasıyla :D ama sonra araba bizi ufak geldi 2 ay içinde sattık

Tam yılını hatırlamıyorum ama ben ilkokuldaydım. O zaman Opel resmi olarak TR de satılmıyordu. Gurbetçi bir tanıdığımızdan babam Ascona almıştı. Büyük jantları, ince profil lastikleri, ve o zaman sadece bmw de olan sürücüye dönük dashboard u ile süper bir araçtı. TR'de sayıca az olması da çevreden çok dikkat çekmesini sağlıyordu. Opel le ilk tanışmam bu şekilde oldu.

Benimkide deniz abininki gibi 2003 yılında vectra A almamızla başladı.:D

Babam 94 te Vectra GL almıs. o günden beri vectradan inmiyo sağolsun bizde hastası olduk vectra kullanıyoruz.. :) ama artık a6 düşünüyorum. Samsunda güvendiğim tek servis vardı onada güvenmiyorum artık sırf bu yüzden arabayı değiştirmeyi düşünüyorum.. :/

bundan 4 sene önce falan 4.levent otobüs durağında, yeşil bi corsa c gördüm, sunroof lu falan içinde de 2 genç eleman, araba gözüme fırlama ve kaliteli geldi, 2-3 dakka gözümü ayıramadım.. uygun fiyata alınabilecek ve keyif vericek bi araba diye düşündüm.. ve aldık memnunuz..

Sahip olduğumuz Vectra GT ile başladı..A kasa idi..Ondan sonra Vectra B 2.0 almıştık,bayılıyordum araca..Annemin Corsası,Tigrası derken,bana da Corsa D almıştık...Corsa D için ne yapacağımı araştırırken opc ile tanıştım :) yakalışık 1.5 yıl ağzımın suları aka aka opc forumlarını takip ederek,bu aracın peşine düştüm.. :D Ondan sonra Astra H Sedan aldık,inşallah yakın zamanda da insignia düşünüyoruz... Aldığımız tüm araçlar passat hariç opel idi yani :)

Son düzenleme:
dedemde recort vardı onu saymıyurmm bıle :)

abım bır gun 90 senesınde almanyadan kadet gsile gelmesıyle basladı dedım bu arac ne boyle dedım buydugumde bundan alıcam dedım sonra yerıne astra gsi ler cıktı tabı ben 2005 senesınde tuareg patlatana kadarsı baktım bızımkısı araba almıyor bana garajda bı 93 vectra gt yatıyordu dedım bızımkısıne ben bunu kullanıcam dıye oda ızın verınce bende basladım kullanmaya ve yılların yorgunlugu sfı adam ettım 540 bındekı arac canavar gıbı gıdıyordu hosumada gıttı bır gun babama deng gelene kadar hersey guzeldı ama sonunda onuda sattırdı golf e talım kaldım sonra gızlıden kıbrıstan astra gsi getırttım ve su an benımle beraber takılıyourz kafamıza gore :)

o ılcenın kaymakamı yuzunden

Anlaşılan çoğu kişi babadan oğula misali sarmış Opel' e.. Ben de dahil :)

Geri