Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mart ayından beri corsa kullanıyorum...
Teyzem corsa d aldı... arkadaşıma corsa d aldırdım... İşyerinden bir yönetici abimize corsa d aldık. eniştem 2. ev almayı planlıyor mini cooper satacak astra 1.4 t sport düşünüyor... onların işyerinden birine aldık astra hepside memnun bende memnunum valla.
-2004 Astra G HB Njoy 1.6 16V aracımı 3.5 yıl sorunsuz kullandım maşallah tık demedi.Sadece lpg yi ilk taktırdığım zaman arıza ışığı yaktı sonra düzelttik bir daha yapmadı :rakir:
-Geçen yıl 2004 Vectra C Elegance 1.6 16V aldım.Birkaç defa yolda kaldım.Çekici sırtında götürdük arabayı gece vakti hem de ş.arası yollarda.Devamlı sensör arızaları,debriyaj,şarj ve marş dinamosu falan derken baktım ocağıma incir ağacı dikecek yol verdim
-Şimdi 2006 Zafira B Cosmo 1.6 16V aracım var.Allah a şükür memnunum.Yol tutuşu,konforu,sağlamlığı verdiği güven hissi çok hoşuma gidiyor.Birkaç gün önce lpg den kaynaklanan rölantite dalgalanma sorunu vardı çok şükür ayar yaparak çözdük.İnşallah sorunsuzca binerim ... :bir:
opel ya
şu marka gibi fanatiği olan bir marka yok vallahi,ne bmw bi ne mercedes ci ne fordcu ne toyota...ne de ...........
bu markanın müşterisi ayrı bi dünya
Ben aylar önce demiştim. İlk mesajında yalan söylüyorsun yazmıştı birisi ama benim arabamda halen arıza yok?? sorun mu var acaba) 180.000 de bi enteresanlık var galiba ben bunun için servise gidip bu arıza yapmıyor desem bi şey bulabilirler mi?:maden: Şans Galiba ama ne şanzıman, ne motor, egr için yakıta katkı koyulması gerekiyor. Fren balataları için gittim bak onlar bitmişti aklıma geldi. Bide yağ ve filtreler değişiyor Valla arkadaş arabayı kullan ama kullanan nasıl kullanıyor ona bakmak lazım düşüncesindeyim.