opel e şikayet

...

bu konuya ilgi gösteren ve bana destek olan herekese teşekkür ederim..yıldız teknik inşaat müh. son sınıf öğrencisiyim ve 5.senem...okuldan geri kalan tüm vaktimde bu konuyla uğraşabildiğim kadarıyla uğraşacağım..ve gelişmeleri sizinle aynen paylaşacağım...

bu konuya ilgi gösteren ve bana destek olan herekese teşekkür ederim..yıldız teknik inşaat müh. son sınıf öğrencisiyim ve 5.senem...okuldan geri kalan tüm vaktimde bu konuyla uğraşabildiğim kadarıyla uğraşacağım..ve gelişmeleri sizinle aynen paylaşacağım...

kazân mubarek olsun...:D
inşallah gönlünden geçen olur...

Kısa ve öz söyleyeceğim yeteri kadar param olsa opel almam, bıktım uğraşmaktan, 0 araba aldım sırf her ay servise gitmeyeyim diye, ne değişti şimdi 45 günde bir gidiyuorum :(

Merhabalar 2011 1.6 sport 2. el opel astra aldım.Navigasyonlu geri görüş kameralı Araç 2 gün çalışmadığı zaman akü şarjı bitiriyor.Aldıktan sonra fark ettik tabi araç 26.000 de bakımları özel serviste yapılmış.Oto elektrikçisine gittim.Araçta kaçak var dediler navigasyondan olabilir dediler.Servise götüreceğim.Böyle bi sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Geri